1pcs Nové Módne Žien Rakovina Klobúk Chemoterapii Spp Moslimských vypadávanie Vlasov Hlavu Šatku Turban na Hlavu Úsek Zábal Kryt YLM9548

€3.56


Popis * Stav:100% Nové. * Funkcie: 1.Na šatku ponúka komplexné pokrytie na hlavu a je ideálny pre ženy, ktoré zažívajú vypadávanie vlasov v dôsledku chemoterapie, vypadávanie vlasov alebo iných zdravotne-súvisiace dôvody. Je určený pre ženy, ktoré majú málo vlasov. 2. Je to ideálny darček, krásne chemoterapia darček pre ženy, pacienti s rakovinou. * Umývanie pokyny: ručné umývanie alebo práčke, studená voda, jemný obehu. Suchá to byt vzduchu alebo ho. Nepoužívajte bielidlá. * Poznámka:Tento štýl je kravatu-farbené, niektoré farby sa budú líšiť od obrázka * Veľkosť(Cca):Jedna veľkosť padne väčšina dospelých. * Materiál: Bavlna * Farba: Ako je znázornené na obrázku. * Balenie: 1 *PC (ostatné doplnky nie sú súčasťou balenia). * O farby: sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položka spôsobené svetla jas,dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Fotografie Zoznam

Najobľúbenejšie

Výraz Služby

Štítky: turban klobúk vzor, Hlavový most, bandana tetovanie, hidžáb turban, ružový šál, ženy turbans módne headwraps, turban žena, kapoty chemoterapii, turban ženy, lady čiapky 2018 móda.


( 0 Hodnotenie )

Počet