Biela/Čierna/Kraft Veľká Darčeková Taška Recyklovateľné DIY Papierové obaly Na Šaty Svadobné, Narodeninové Párty S Rukoväťou Oslava Dekor

€16.98


Popis: 100% Zbrusu nový a vysoká kvalita! Vynikajúci pre svadby, narodeniny, večierok, svadobné sprcha, remeselné projektov. Vyzerať krásna ako súčasť dekorácií na stôl. Ideálna veľkosť na prepravu Darčeky, Potravín, Kozmetiky, Oblečenia a iných predmetov. Vyrobené z osvedčených materiálov, bez škodlivých látok, eco-priateľský a recyklovateľný. Dostatočne hrubé na to, nie je ľahké zlomiť. Špecifikácia: Materiál: Papier, Farba: Kraft Papier, Biela, Čierna Veľkosť: O 25x17cm+8cm,32x22cm+10 cm,38x27cm+12 cm Package Zahrnuté: 10pcs/pack x Darčeková Taška Poznámka: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: biela darček pags, ox rok, lama papier taška, kraft, biela darčekové tašky, box packag, tričko sukne, pekáreň papierová darčeková taška, kreatívne recyklovaných výrobkov, darček k narodeninám dieťa.


( 1 Hodnotenie )

Počet