Kandizovaný Cukor Snack Granul Prášok Čokoládové Kávové Zrná na Balenie Potravín Taška vo vzpriamenej polohe Hliníkovej Fólie Ventil Stand-up Vrecko na Zips Zámok

€12.10


Názov: vzduchový ventil na zips káva stojí taška

Obojstranné hrúbka: 30 drôt

Kapacita: Kávové zrná môže držať asi 50g / 125g / 250g / 500 g / 1000 g

50g veľkosť: 165x100x70mm 125g veľkosť: 200x130x70mm

250g veľkosti: 245x150 + 80mm

500 g veľkosť: 300x180x90mm 1000 g veľkosť: 340x230x110mm

Materiál: 1. BOPP farba film / PET aluminized / PE

2. Sulfátový papier / PET aluminized / PE

Farba: zelená, modrá, žltá, zlatá, čierna, tmavo modrá, biela, červená, hnedá, atď. Používa: obilniny, orechy. Balenie potravín, ako sú sladkosti, zapečatené potraviny, darčeková taška.

Funkcie: samozatváracia je ľahko otvoriť, opakovane použiteľné, a má dobré tesnenie. Ľahko trhajú. Hliníková fólia je silný a odolný voči oderu. Rozšíriť hrubšie spodnej časti a urobiť je silnejší. rovné ,Krásne. Výkon; dobré utesnenie, vysoká bariéra, ultra-nízka priepustnosť kyslíka. Vlhkosť dôkaz, žiareniu a korózii sú mechanické. Prehliadky je jasné a praktické, bez chuti a ekologické.

U typu jednoduché slza v ústach, starostlivé remeselné spracovanie, dobre navrhnuté, perfektné rezanie, ľahko trhať a pohodlné. Jeden výfukový ventil je nainštalovaný vo vnútri. To môže eliminovať oxidu uhličitého vyprodukovaného v skladovania kávy fazule, zabrániť vzduchu do vrecka, a zabrániť vypuklé a praskaniu. Zachovať svieža vôňa kávy fazule.

V dolnej časti je navrhnutý v samonosné spôsobom, ploché dno, pribrala na dne, široká kapacita, bezpečné a pevné. Produkt vojde dovnútra a von. Pohodlné zobrazenie, viac kvalitný.

Potrebujete high-power tesnenie stroj tesnenie Tento produkt musí byť zapečatené s fóliou. Vzhľadom na hrubé hrúbka taška, high-power tesnenie stroj je potrebné, a na riadny výkon tesnenie stroj nemusí tesnenie .

Použiteľné produkty:

ryža, cestoviny, strukoviny, orechy, konzervy, čaj, káva fazuľa, candy, prášok, občerstvenie, beef jerky, bežné potraviny a iné potraviny. kozmetické, šperky, šperky, malé hračky, dekorácie a iné dodávky. Malé oblečenie, ako sú oblečenie, šatky, a masiek. Krásy kapsúl, lieky, bylinky, atď. elektronický produkt, elektronické súčiastky, chemické výrobky a iné výrobky.

Vlastná potlač tašiek vyžaduje dodatočné náklady na tlač.

Pre tlač, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. Stojan ziplock taška. Čiernobiela tlač vyžaduje 500pcs taška. Farebná tlač vyžaduje 10,000 ks tašky. Ryža,múka,Obilie,Orechy,Snack,Káva,Čokoláda,cukrovinky,Balení Taška,skladovanie,Kraft Papier,Hliníková Fólia,Stojaci,High capacity,pre Psov,mačky,rybárske návnady,Psov,rybárske návnady,Candy,granule,cukor,creamer,korenie,dátum,Sušienky,pečivo,strukoviny.,syr,korenie Vzduchu Ventilom,na Zips,Ziplock,Stand-up puzdro,poctivá taška,Osem Bočné Tesnenie,Štyri Bočné Tesnenie,Bočné sponou,Top otvorenie,Tepelné tesnenie

Štítky: čokoláda papier, taška ziplock, candy fólie, lišta stierača, odvodňovacie potrubie časti, káva taška s ventilom na zips, taška čokoláda, pohon ventilu, panda stres hračka, kompresor vypúšťací ventil.


( 0 Hodnotenie )

Počet