Funlife® 30x30cm Retro Anti-Slip Nepremokavé samolepiace Poschodí Nálepky dlažieb Kúpeľňa Kuchyňa Decor

€8.43


Podlahové samolepky poskytujú moderný vzhľad s klasické inšpiráciou pre interiérové steny a podlahy z akéhokoľvek priestoru. Jeho útulné a pohodlné vzhľad je kompatibilný s všetky štýly dekorácie, z modernej, aby viac tradičné. Dlaždice nálepky vytvoriť výrazný estetický výsledok pre každý dizajn premeniť ich na popredné miesta v každom priestore. Okrem toho, navrhnuté tak, aby vám umožní urobiť perfektné kuchyňa človeka alebo kúpeľňa človeka. Ako výsledok, podlahové dosky môžu byť použité veľmi ľahko, bez skutočnej práce alebo záväzok, pretože to je kôra a držať procesu.

Najviac pozoruhodné, odporúčame funlife Nálepky, ako sú krásne a úžasné dekorácie interiéru a následne nádherný výber. Naše podlahové samolepky určite premeniť váš kúpeľňa alebo kuchyňa, rýchle a neporiadok zadarmo s Samolepky.

Produkt Parameter Značky FUNLIFE Jedného Štvorca Veľkosti 30 cm, Materiál EKO-šetrné PVC Produktu Hmotnosť 180 g Veľkosť Balenia 32x32x0.5 cm Balenie Spôsobom funkcie opp taška Dokončiť Veľkosť Veľkosť nastaviteľné podľa toho, ako držať sa ich, čo Mount Vzťahuje na hladké podlahy Funkcie ECO-friendly PVC , nepremokavá,ľahko sa čistí,self - adhensive,žiadne nástroje, ktoré vyžaduje Balík obsahuje 4x PVC podlahy Nálepky www.goclever.com Pre Obklady: Prosím zmerajte dlaždice s výnimkou malty linky. Dva materiály:Vhodné pre Podlahové Pripravené na lodi v 1-3 pracovných dní

1.Lodí po celom svete z Číny,

2. Objednávky budú spracované a odoslané do 24 až 48 hodín po platbe je jasné.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.Odhadovaný čas doručenia je závislá na cieľové krajiny. Tranzitné časy sa môže líšiť. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu počas prázdnin.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, Kontaktujte Nás . Budeme sledovať zásielky a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

6. Dodacia Lehota: (Štandardná Doprava)

Štítky: korenie trepačke, podlahy, 3d poschodí nálepky, lepidlo kúpeľni dlaždice, kuchyňa nálepky nepremokavé, 3d kúpeľni podlahové nálepky, pena na stenu stiker, plagát funlife, kuchyňa stenu, kuchynský nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet