Herný Headset 3,5 mm Jack E-Športové Slúchadlá Hráč Potlačením Hluku Káblové Stereo Slúchadlá s Odnímateľný Mikrofón pre nokia PC PS4 MP4

€9.84


Funkcia:

1. Ľahké a pohodlné, ako gaming headset

Počítač audio distribution kábel, pripojte počítač môžete hrať hry, počúvať hudbu a pozerať filmy na počítači.

2. Všeobecne Kompatibilné

Herné eabuds s 3,5 mm Audio konektor,herné slúchadlá široko pracuje s pre PS4, Xbox jeden, Nintendo Prepínač, PC, Laptop, Počítač, tablet, všetky druhy Mobilných telefónov,pre iPhone 7 / 6 / 6 / 5, Samsung Galaxy,pohodlne umožňuje vám vychutnať si hru.

3. Dual kontrolovateľné mic

Jeden V súlade mikrofónu a jedného Odnímateľný mikrofón, vhodné na hranie hier a komunikáciu. Odnímateľný mikrofón tiež flexibilné upravená v 360 vyzdvihnúť váš hlas jasne.

4.Výborný stereo zvuk

Vysoký Zvuk a basy stereo slúchadlá poskytnúť vám vysoko kvalitný zvuk a užite si virtuálnom hernom svete.A celková dĺžka kábla je až 1,2 m. Tak to slúchadlá s mikrofónom môže úplne spĺňajú hráči požiadavky počas ich hier.

Všetci skontrolujte, headset, a potom mail headset k zákazníkovi. Ak nie je zvuk z headsetu, je vo všeobecnosti z týchto dvoch dôvodov. 1. Ak audio otvoru mobilný telefón ochranný plášť je malé, to budú blokované, a slúchadlá konektor nie je možné úplne vložená do audio otvoru mobilný telefón a zvuk slúchadlá na strane slúchadlá sa stane malý alebo žiadny zvuk. Prosím rozšíriť audio port telefónu prípade, alebo odstrániť telefón prípade. 2. Headset ovládanie hlasitosti tlačidlo vypnete zvuk. Prosím, zapnite headset ovládanie hlasitosti tlačidlo zvuk. Balenie Obsahuje:

1 *Headset

1 * Odnímateľný Mikrofón

2 *Earplug kryt

1 * Drôt klip

1 * Audio distribution line

1 *Čierna skladovanie taška

1 * Zips úložný box

Štítky: headphon jbl, att telefóny, hyperx tastatur, myš razer, MP4 Prehrávač, titán jazyk, earphon, ios slúchadlá, mobil, herné slúchadlá slúchadlá.


( 5 Hodnotenie )

Počet