Stereo Káblové Slúchadlá In-Ear Športové Slúchadlá S Mikrofónom Mini Slúchadlá Slúchadlá Pre IPhone Pre Samsung Pre Huawei Pre Xiao

€2.17


Popis:

*Kovové redukcia šumu slúchadlá: redukcia šumu uzavreté dutiny trubice, izolácia hluku, bez hluku, kvalita zvuku jasné. Dolby sound efekt 360 ° surround, sledovať filmy doma, majú tiež kino úrovni skúseností.

*Enhanced Bass: navrhnuté na zvýraznenie basov, rytmus a tón žiadnu stopu, tento headset zabezpečí, že budete vždy skúseností a krištáľovo čistý zvuk bez ohľadu na hlasitosť.

*24K Zlatom 3,5 mm jack, kompatibilné so všetkými 3,5 mm kola otvor zdroj zvuku zariadenia, antioxidant medi robí headset do vzdialenosti viac odolné a má čo najlepší výkon.

*Hladké kábla: Zefektívniť tvar umožňuje prenos zvuku viac stabilné, nie je ľahké byť poškodený, odolnejšie, otvorte hudby, môžete sa cítiť hudbu auto ako jednotný rytmus, žiadne pop, prírodné amplitúdy.

*Multi funkcia diaľkového ovládania: má vysokým rozlíšením, mikrofónom, karaoke úrovni, a môžete použiť viacero funkcií s jedným kľúčom na voľné ruky.

*Poznámka: type-C rozhranie je analógový slúchadlá do uší, nie je dekódovanie čip na rozhraní. 3,5 mm konektor pre slúchadlá rozhranie je zrušená. Analógový signál sa používa pre audio signálu, a mobilné telefóny kompatibilný s digitálnymi headset a analógový headset môže byť použitý.

Špecifikácie:

Názov produktu: zníženie hluku, samostatné zvukové slúchadlá

Headset typ: hifi slúchadlá

Ako nosiť: v uchu

S alebo bez mikrofón: Áno

Zvuk výroby princíp: pohybe cievky

Earplug / earmuff materiál: Kov

Slúchadlá kábel materiál: TPE nano

Hmotnosť: 35 g)

Farba klasifikácia: čierna, červená

Zátka priemer: 3,5 mm

Pripojte typ: v súlade

Linka dĺžka: 1,2 m

Horn vlastnosti

Veľkosť: 12 mm

Normálne výstupný výkon: 2MW

Impedancia: 32 (Ω)

Citlivosť: 11 ± 63dB

Frekvenčný rozsah: 20-20 K (Hz)

Skreslenie sadzba 2 MW%

Mikrofón vlastnosti

Citlivosť: 42 ± 3dB

Elegantné rozsah: 1.0 ~ 10V DC ()

Pomer signálu k šumu (s / N) ≥ 55dB (1kHz, 0dB = 1V / PA, a-wei)

Package Zahrnuté:

1*Slúchadlá

Štítky: prípade iphon 12 mini, iphone12 pro, prípad šport, volať iphone 12, základná slúchadlá, google typ c headset, iphon 12 pro max, panasonic typ c headset, ios slúchadlá, nabíjanie iphone 10 slúchadlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet