Top kvalita FDMB-7002 transparentnej fialovej farby pevné telo tigrie pruhy aktívne vyzdvihnutie 4 reťazce Musicman Basy , doprava Zdarma

€247.28


Popis:

Je to zbrusu nový krásna Gitara. 100% ručne vyrábané, máme profesionálny QC tím s cieľom zabezpečiť vysoko kvalitné produkty a správne balenie v každej zásielky. Sme si istí, že naše hudobné nástroje, ktoré majú presné tón, atraktívne zvuk, hladký výkon a elegantný vzhľad. každá gitara budú kontrolované a testované pred odoslaním, aby sme vám ponúka gitary dobrej kvality, ale nízka cena, znie to ideálne, oni stoja peniaze, ktoré budete platiť.

Ponúkame prispôsobiť logo pre vaše produkty. Ak gitara, ktorú potrebujete, nie je uvedená v našom obchode, neváhajte a pošlite nám foto na konkurenčnú cenovú ponuku.

O NÁS:

FANTASTY GUITAR CENTER , Naša spoločnosť je ERICA Hudobný Nástroj, INC, je profesionálne hudobné nástroje dodávateľa , Máme profesionálny dizajnér , výrobu zručnosti a zariadení. Robíme všetky druhy elektrické gitary, basové gitary, akustické gitary, gitarové príslušenstvo, saxofón, Banjo a príslušenstvo. Sú vyvážané do USA, Kanada, EÚ, Austrálii a ďalších krajinách a oblastiach. Môžeme tiež poskytnúť OEM služby podľa vašich požiadaviek, alebo vzoriek. A my sme plný zážitkov na to! Srdečne a úprimne vítam všetky klientov na vybudovanie spolupráce v podnikaní. Ak máte záujem o niektorý z našich série, stačí nás kontaktovať.

Doprava:

Zvyčajne sme loď z objednávky v lehote 7 pracovných dní po uskutočnení platby. To trvá zvyčajne 2-3 pracovných dní pre prepravu v Číne.

Rôzne krajiny majú rôzne čas účinnosť o iný spôsob dopravy. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám spoľahlivý spôsob dopravy. Ale niekedy medzinárodné vysoko závislé na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Vezmite prosím na vedomie: Impost ciel, daní a poplatku nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Odporúčame vám nechať odkaz, dajte nám vedieť, z deklarovaná hodnota pri zadaní objednávky.

O Spätnú Väzbu

1.Ako predávajúcim, ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Budeme radi vrátiť slušnosť. Prosím, kontaktujte nás okamžite, ak je akýkoľvek dôvod, ktorý spôsobuje nemôžete nechať pozitívnu spätnú väzbu. Budeme sa vždy snažiť, aby zákazníci boli spokojní.

2.Prosím, nedávaj nás zlé komentáre pred problém je vyriešený.

Ak ste uspokojiť našich produktov, prosím, daj nám svoju pozitívnu spätnú väzbu. Vaša spokojnosť je naša motivácia. Ak tam byť akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás, aby nám pomohli vyriešiť problémy.

Znova, ďakujem vám za vašu pozornosť.

Štítky: 4 string bass pickup, jelša stratocaster telo, p basové gitary, bass electr, gitara musicman, elektrická gitara auta, slash gitara žena, acoust gitara pickup, 8 string gitarová hudba, veelah akustická gitara.


( 0 Hodnotenie )

Počet