Veľkoobchod Pôvodné elektrické basy 4strings black doprava Zadarmo

€138.94


Telo: Lipa

Prst board:Javor

Krk: Javor

Hardware:Chrome

Štýl:elektrické basy

profil:

Vítame vás v našom internetovom obchode. zaručujeme, že dostanete to, čo vidíte, a vy všetci sa bude zaobchádzať s profesionalitou a pohostinnosť. mimochodom, môžete nás kontaktovať pre viac fotiek ak máte radi jednom z našich článkov.

ak chcete získať jedinečné umenie, dajte nám prosím vedieť. by chceli vybudovať gitara podľa vašich požiadaviek.

sme gitara továrni v china. mnohé z našich gitár, ktoré sa predávajú v európe, severnej amerike, južnej amerike, austrálii, atď. veríme, že vám môžeme ponúknuť kvalitné gitary s rozumnú cenu.

naša záruka:

test každý gitara (ako je hučanie v ušiach, test zvuku, dokončiť) pred odoslaním do uistite sa, že & v dobrom stave. ak máte nejaký problém, alebo nie sú spokojní s našimi gitara, prosím, dajte nám vedieť hneď, keď ste dostali. budeme sa snažiť nájsť uspokojivé.

informácie o doprave .:

package zvyčajne budú odoslané prostredníctvom EMS, pretože to bude trvať oveľa menej, a to bude trvať asi 3-8 dní, aby sa dostali na vaše dvere.

Informácie O Fakturácii .:

www.tantra-egypt.sk viazaný, kreditných kariet; bankové k bankovým prevodom, western union, atď.

návrat politiky:

ak máte pocit, že položka nie je, ako je popísané, kontaktujte nás do 7 dní od prevzatia tovaru. Platba bude vrátená po tom, čo sme dostali. Prosím, uistite sa, že musí byť vrátený v pôvodnom obale a nepoužitý stave. žiadna náhrada na poštovné a balné.

Štítky: hofner jaskyne basy, 4003 basová gitara, elektrické gitary, gitara gombík kovov, kvalitné elektrické gitary, bass electr, 4 reťazec, gitara gretsch, basovú gitaru, 5 string popola, Lati žltá.


( 0 Hodnotenie )

Počet