6X lupu Multi-funkčné Stolná Lupa na Čítanie Flexibilné Loupe Mikroskopu Svetlo S lupou Nástroj 90 mm 2X 21 mm

€9.34


Funkcie

90 mm, objektív 2X zväčšením, 21 mm objektív pre zväčšenie 6X.

Jednoduchšie čítať a prečítajte si podrobnosti.

Ohybný krk umožňuje flexibilné polohovanie.

S 2 LED svetlá, skvelé pre čítanie pomoc pri zhoršených svetelných podmienkach.

Vhodné pre ľudí, ktorí majú radi čítanie, vyšívanie, známky, atď.

Špecifikácie

Farba: Strieborná

Zväčšenie: 2X(Primárny, 90 mm) / 6X(Sekundárne, 21 mm)

Batéria: 3 * AAA Batérie (Nie sú Súčasťou)

Základná Veľkosť: 17 * 16 cm / 6.7 * 6.3 v

Zväčšovacie sklo Veľkosť: 36 * 11.5 cm / 14.2 * 4.53 v

Položka Hmotnosť(zväčšovacie sklo+Base): 310g / 10.93 oz

Zoznam Balíkov

1 * Lupa

1 * Base

Vezmite prosím na vedomie, že Batéria: 3 * AAA Batérie (Nie sú Súčasťou)

Vezmite prosím na vedomie, že Farby Box nie je v cene.

Produkt Obrázok

Poznámky

1.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

3.Podľa našich skúseností, Vlastné skontrolujte parcely náhodným, asi 0,5-1% parciel bude skontrolovaný a môže nabíjať niektoré tarifné.

O Dopravu

1.Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) v POZNÁMKE, ak si vykonať platbu. Všetky položky bude dodávaný do 1-7 pracovných dní po prijatí platby.

2.Všetky položky, aby ste sa len odoslaný po prijatí platby Treťou Stranou (Banka), Sme loď položky pre zákazníkov prostredníctvom Vzduchu Mail,Obyčajných Malých Paketov, EMS, UPS alebo Fedex, podľa aktuálnej situácie .

3.Dodacie lehoty sa na základe rôznych krajinách alebo regiónoch na celom svete. Federácia ruská & Brazília bude trvať 30-90days pre delviery.

Návrat & Exchange

*Ak vám zašleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

*Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, môžeme prijať aj svoj návrat. Kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.

Návrat Poznámky:

1.Ak potrebujete niektoré vrátený tovar, prosím, dbajte na to, aby vrátite tovar a príslušenstvo neporušené.

2.Musíte brať všetky potrebné náklady na logistiku vráti. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

3.Budeme deklarovať pozemok ako darček na nízku hodnotu, aby sa zabránilo problémy na ciel. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

4.Ak potrebujete rýchlejšie zásielky, prosím, zvoľte doprava tak, ako chcete a zaplatiť príplatok. Alebo nás kontaktujte vopred.

5.Obraz ako výsledok fotografie stave, prípadne má chromatickej aberration, ak si nie ste istí, farby,prosím, kontaktujte nás pred mieste objednávky.

6.Ak je tovar poškodený v tranzite, prosím, aby všetky dokumentácie a obalu a kontaktujte nás do 7 dní od doručenia, vráti pokyny.

Predávajúci Sľub

*Garantujeme, že tovar podlieha prísnej kontroly kvality, aby zabezpečili, že tovar dostanete dobrú kvalitu.Všetky položky sú profesionálne plná veľkej starostlivosti, aby sa zabezpečilo bezpečné dodávky.

*Ak nie je kvalita výrobkov, alebo ich časti neúplné tak dlho, ako budete môcť prezentovať relevantné vysvetľujúce materiály, ponúkame vám poskytne vrátiť služby.

*Byť úplne úprimný, s všetko, čo chcete vedieť, č leží medzi predávajúcim a zákazníkom. váš nákup bude starať-free skúsenosti. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Dúfam, Že Sa Vám Užite Si Nakupovanie

Štítky: microscop trinocular, svietidlo stolná lampa, stolná lampa lupy, sklo zväčšiť, svetlo lampy, lupy, lampa zväčšiť, prenosné mikroskopom minerálne, nastavenie telefónu na opravu nástrojov, zväčšovacie okuliare lupa, multi nástroj.


( 5 Hodnotenie )

Počet