100X Prenosné lupu Univerzálny Mobilný Telefón, Mini Clip LED Lupa Mikroskop klenotník uv pečiatka starožitné identifikácia

€10.53


Vlastnosti: 100% Zbrusu nový & Vysokej kvality sa Zameriavajú sa dá nastaviť otočením zameranie kolieska získať jasný pohľad na príležitosti Rýchly-pripojte objektív systém klip,ktorý sa dá ľahko klip na vypnutie akéhokoľvek inteligentného telefónu presnosť osvetlené vreckový mikroskop s 60X právomoc poskytovať jasný pohľad Vrecko veľkosti vhodné na prepravu a použitie, dva spôsoby, ako používať lupu Pracuje pre statické fotografie, videá, aj Facetime Materiál: Optické sklo, ABS, LED osvetlenie: 1 biele svetlo LED, 1 UV lampa Zväčšenia: 60X-100X Batérie: 3 AAA batérie, Ale Nie zahŕňať na bezpečnosť!

Balenie obsahuje: 1X zväčšovacie sklo s Telefónom Klip 1X hard shell package Hej, môj priateľ: Veľkosť Cca : tieto veľkosť je o Ázijské Veľkosť , môžete sa rozhodnúť, svoju veľkosť tým, CA veľkosť . 1 palec= 2.54 cm Iný Monitor, farba môže byť rozdiel, garantujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. A uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Štítky: umenie notebook nálepky, rukoväť tvrdené sklo, 60x microscop, microscop 3000x, 1000x fotoaparát, svetlo lampy, lupy, fotoaparát stôl, nádherný náhrdelník, držiteľ tretej strane, led lampy, lupy.


( 1 Hodnotenie )

Počet