50 POŽEHNANIE, Dobré Dievča Boutique Moderný Štýl hlavový most Mačka Ucho Dúha

€20.51


~~~~POPIS~~~~

Ste ponuky na súbor 50 Ks krásne linajkované hlavový most. Ich použitie je veľmi široké a majú vysokú kvalitu. Tak roztomilý.

Kovové pásky na priemer opatrenie asi 4,5-5 palca a šírky s rozmermi asi 5 milimetrov. Prosím, pozri obrázok. Sú vysoko kvalitné a komfortné na nosenie.

Spoľahlivé Značky - Krásne Značky

Prijímame paypal

môj registra adresa (psč 60089 ,USA) tu v ebay.

~~~~~DOPRAVA~~~~~

Vaša spokojnosť je 100% zaručená! Všetky naše aukcie majú 15-dňovú vrátiť privilégium. CHCEME, ABY STE BOLI SPOKOJNÍ S NÁKUPOM! Môžete vrátiť táto položka(y) pre akýkoľvek dôvod psč 60089 ,USA(ako dlho, ako položka nebola podstatne zmeniť alebo upraviť). Vrátime platby v plnej výške (vrátane poštovného). Zatiaľ čo sme sú výrobca, každý lúk, ktoré predávame sú vyrábané ručne a zamestnancov hrdosťou prináša vám výrobky najvyššej kvality.Luky bude odoslaný z našej kancelárii v Číne priamo k vašim dverám cez air mail post (trvá asi 7 až 15 pracovných dní).

Ak si kúpite viac ako 1 aukcie,budeme kombinovať poštovného pre nich. A my sa zníži $1 usd z prepravy pre každú aukciu.

Štítky: nevesta fotografie, čierna mačka ucho, čelenka z luku, plyšové prasa uši, domáce bravčové uši, ucho fox, mačka ucho hlavový most, hairband biela, ucho uši, hairband dúha.


( 1 Hodnotenie )

Počet