Multicolors Pu Cloud Tvar Škvrny 40pcs 5.5*3,5 cm Čalúnená Cítil Appliques Vlasy Klobúk Dekoratívne Ozdoby

€4.13


Multicolors Pu Cloud Tvar Škvrny 40pcs 5,5 cm Čalúnená Cítil Appliques Vlasy Klobúk Dekoratívne Ozdoby

Položky: oprava Materiál: PU Tkanina typu: cloud Veľkosť: 5.5*3,5 cm Farba: 5 farieb, ako na obrázku; Min poradí: 40pcs/farby/veľa; Balenie: funkcie opp taška vo veľkom Použitie: veľmi roztomilý Čalúnená Nášivka použitie pre deti headdress príslušenstvo, látkové šitie, rukavice, tašky, topánky,atď. Platby Závisí na vás. Všetky položky bude odoslaný na kupujúceho www.tantra-egypt.sk adresu. Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.tantra-egypt.sk zápasy adresu by ste chceli, aby sme loď. Poštovné **Zdarma plavby stačí poslať do Číny Post Air Mail,je potrebné o 15-25 pracovných dní prísť. ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL, alebo EMS a zaplatiť navyše doprava(5-9 dni, aby sa dospelo vás ).

Upozornenie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojho krajín colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Spätná väzba dúfame, že naše produkty si môžete vždy urobiť radosť. Prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu a štyri 5-hviezdičkové hodnotenie, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Budete mať veľmi ocenil. Ak nie tak celkom spokojný, prosím kontaktujte nás pred odchodom na ohlasy. Budeme určite riešiť problém pre vás uspokojivo. Kontaktujte nás, Ak máte nejaké otázky, prosím, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom správy, alebo on-line

Vždy máme nový štýl príchod! Ste vždy vítaní, aby sa vrátil!

Náš pracovný čas:8:00 -- 11:00 HOD od pondelka do nedele

Štítky: patch, cloud vlasy, čelenka jewel, fedora dievča, káva patch, hedset hyperx, veľké headpiece, patch versace, dekor vlna, hviezdice tiara.


( 0 Hodnotenie )

Počet