ESUN Hodváb CHKO Vlákna 1.75 mm Hodváb CHKO 3D Tlačiarne Vlákna 1 KG (2.2 LBS) Cievka 3D Materiály pre 3D Tlačiarne DIY umelecké Diela Tlač

€31.00


Vlastnosti Produktu:

【Hodváb CHKO] vyzýva Hladký a lesklý povrch, ako je real hodváb, žiadne ďalšie leštenie potrebné, tlač na vysokej detail výsledky v krásnom dokončiť. Ideálny pre umenie a remeslá projekty, vázy a iné 3D tlačených položiek, ktoré by mohli využívať jedinečné hodvábne hladký vzhľad. 【Stabilné Rozmerová Tolerancia] vyzýva Minimálne tolerancie a nízke deformácie zabezpečiť konzistentné kŕmenie a stabilné výtlačkov, č upchávaniu, extrémne vysoká úspešných sadzby, čo vedie v tlačenej časti, ktoré majú vynikajúcu povrchovú úpravu a sú veľmi presné. 【Spleť Zadarmo & Č Zapojenie] vyzýva Plný 1KG 3D tlačiarne vlákna cievky, ideálny guľatosti a veľmi tesné priemer tolerancie, neprekrýva alebo spleť. Topiť dobre, bez trhlín, bez bubliniek. krmivo hladko a neustále bez zanášaniu dýz alebo vytláčacie. 【Životného prostredia Príjemný Materiál] vyzýva Hodváb CHKO pridáva hladký a lesklý efekt založený na bežných CHKO. eSUN vlákna sú vyrobené s pannou materiálov, biologicky odbúrateľné a šetrné k životnému prostrediu, netoxické a nízky zápach, NIE je na škodu pre používateľa a životné prostredie. Ideálne pre vnútorné tlač. 【Evakuované Zapečatené Balenie] vyzýva Čistá Hmotnosť: 1 KG. eSUN vlákna prichádza v zalepenej vákuové vrece s desikant taška na uchovávajte ho v suchu a udržať sa na prach a cudzích častíc, zabrániť tryska džemy a výnos hladké 3D modely.

Štítky: esun abiword-plugin-grammar zväzok, 3d trucker, esun vlákna, 3d tlačiarne príslušenstvo profil, 1 kg vlákna chko, vlákna chko, vlákna vzorky, esun, 3d muž tričko, prusa 3d tlačiarne urob si sám.


( 1 Hodnotenie )

Počet