TuyaSmart Wifi PTZ Kamery Vonkajšie Pracuje S Alexa Zabezpečenia Bezdrôtovej Speed Dome Kamery, Automatické Sledovanie CCTV IP Kamery

€37.33


Tieto SKU nie podpora práce s Alexa a domovská stránka Google:

[ 1080P Bez Karty ] [ 1080P Pridať 16G Kartu ] [ 1080P Pridať 32G Kartu ] [ 1080P Pridať 64 G Kartu ] [ 1080P Pridať 128G Kartu ]

Ak chcete pracuje s Alexa a Google home, zvoľte si, prosím, tieto SKU:

[ Alexa domovská stránka Google ] Add funkcia funguje s Amazon alexa a domovská stránka Google [ Alexa a Google - 32G ] Add funkcia funguje s Amazon alexa a Google domovská stránka, Pridať 32G Karty [ Alexa a Google - 64 G ] Add funkcia funguje s Amazon alexa a Google domovská stránka, Pridať 64 G Karty [ Alexa a Google - 128G ] Add funkcia funguje s Amazon alexa a Google domovská stránka, Pridať 128G Karty

Prosím, kontaktujte nás pred otvorenej alebo opustiť zlé spätnú väzbu

Bez ohľadu na to, aký problém, kontaktujte nás prosím v prvom rade, Ak sa nám nepodarí vyriešiť váš problém, my vám vrátime peniaze. Čierna listina je pre tieto kupujúcich: Škodlivý Spor / Nie odpovede správy po otvorenej / Zlý komentár bez kontaktujte nás.

Ak si poradí s SD Karty, prichádzajú s Kingston alebo Sandisk Trieda 10:

Napájanie je kábel je asi 1meter, Máme DC predlžovací kábel ponuku, prosím, kliknite na obrázok, ktorý chcete kúpiť:

Tuya Smart Dual-Light Speed Dome IP PTZ Kamery Vonkajšie

ZYsecurity 1080p Full HD 2megapixel Bezdrôtový Auto Tracking, Smart Nočné Videnie obojsmerné Audio, detekcia Pohybu Upozornenie Cloud Karty SD, Pan Tilt Bezpečnosti PTZ Kamier kamerového CCTV IP Kamera s TuyaSmart App

Prečo si vybrať TuyaSmart App ?

Ak sa cítite blázon o inštalácii viacerých aplikácií pre inteligentné domáce zariadenia, je čas to zmeniť na TuyaSmart, jednej aplikácii zvládnuť všetky zariadenia.

Pracuje s Amazon Alexa (Možnosť Funkcia)

Tento TuyaSmart IP kamera možnosť podpory práce s Amazon Alexa a Google Domov, Ak si zvolil pridať túto funkciu, môžete požiadať svojho alexa / domovská stránka google ukáže na dvore, kým si nie sú k dispozícii do ruky mobil.

V reálnom čase Zvukové Hlásenia, aby sa Zabránilo škody na Majetku

Je tam niekto za chrbtom dvere? Je môj domov bezpečné, keď som ďaleko od domova? ZYsecurity domov bezpečnostné kamery by tieto problémy vyriešiť! S detekcie pohybu funkcie, v reálnom čase, správu upozornenia pošle na váš telefón. Akonáhle ste aktívna funkcia detekcie pohybu, bezpečnostné kamery by snímok a nahrávanie videoklipov automaticky.

Intelligent dual-svetlo, farebné nočné videnie

Tento Tuya PTZ Kamery postavený v 4pcs Vysoký výkon Street Light Led & 4pcs-ihličková Pole IR Led, tam sú 3 režime nočné videnie pre vybrať Aplikáciu, Otvorte Intelligent dual-svetlo, farebné nočné videnie režime získať perfektné farebné nočné videnie, keď to zistí objekt, INFRAČERVENÉ nočné videnie až do 30 metrov.

Hladké Pan/tilt kontroly prostredníctvom Mobilnej Aplikácie

355° preklad a 90° sklopenie creat 360°Panoramatický Výhľad. Môžete ovládať cez app, si krásnym výhľadom na každý centimeter celý váš domov.

4X digitálny Zoom

Zväčšiť snímku alebo video zobrazíte viac podrobností.

Jasne obojsmerné Audio - Hovoriť a Počúvať Kdekoľvek

Vstavaný ultra-citlivý mikrofón vám umožní mať plynulé stabilné konverzácie prostredníctvom "TuyaSmart" App, nech ste kdekoľvek. Intercom režim vám umožňuje aktivovať mikrofón a reproduktor, takže môžete posielať príkazy na vášho domáceho maznáčika, alebo odohnať neželaných hostí.

Smart Auto Tracking

Podpora automatické sledovanie pohybu objektu, môžete otvoriť táto funkcia in-App, fotoaparát sa automaticky vráti na predvolené miesto po dokončení trate.

Upgrade 1080p Full HD rozlíšenie 2megapixel

Vidieť každý podrobnosti v krásne farby a super jasne s týmto FHD fotoaparátu. Všetky nasnímané týmto fotoaparátom sa budú prezentované prostredníctvom plynule a ohromujúci videá.

IP66 Nepremokavé Vonkajšie/Vnútorné Použitie

ZYsecurity Smart Wifi PTZ Kamery je odolný proti poveternostným vplyvom, ochrana pred Slnkom, Chladom odpor, Prachotesný a lightning výroby

Prosím ochranu konektor, keď inštalovať, ak oudoor použitie:

Flexibilné Možnosti ukladania,1month zadarmo cloud

Priateľské cloud služba mohla byť bezpečné skladovanie údajov, Aj keď fotoaparát je poškodený alebo odcudzený,môžete sa prihlásiť phone okamžite skontrolujte, či vaše zábery. ZYsecurity home security kamera podporuje karty SD až 128GB. Keď SD karta plná, to auto kryt s prepísať funkcie, smart H. 264 technológie,je možné ušetriť viac ako 5-krát viac miesta v pamäti ako iné fotoaparáty.

Dal ho Kdekoľvek, Plug & Play - Rýchle a jednoduché nastavenie

ZYsecurity IP kamera sa dodáva s QR kódu, ktorý možno skenovať pomocou mobilných zariadení pomocou nášho bezplatného aplikácie (iOs a Android). Toto bezdrôtové kamery môže byť rýchlo a ľahko nastaviť.

Mangage z Mobile, Tabletom, alebo PC na Google Chrome, Firefox

(Web pohľad funkciu uvoľní vo februári roku 2020), môžete si stiahnuť video z Mobilnej Aplikácie, nie je potrebné vybrať SD Kartu už.

Pozrite, Čo Ste Vynechal

Štítky: dava ip kamery, kamera cctv, smart home, fotoaparát b ez p e, kamera ptz, tuya wifi, tptek ptz kamery, skryté kamery wifii, kamery hikvision ip, fotoaparát solárna wifi.


( 3 Hodnotenie )

Počet