24V Mini 6 cm Pílou Upgrade Jednou rukou Akumulátorové Elektrické Píly na Ovocie Prerezávanie Záhrada Pobočky Nožnice na Rezanie Drevených

€24.98


24V 550W Mini 6 cm Pílou Upgrade Jednou rukou Akumulátorové Elektrické Píly na Ovocných Stromov Pobočky Prerezávanie Drevených Rezanie

Odrážky: 1、Upgrade Jednou rukou, motorovou Pílou: Tento mini reťazová píla váži iba o 0,7 kg a má rozšírené sprievodca tanier o 6 centimetrov. Celková dĺžka cca 35 cm a rekonštruovaných ochranný kryt, ženy možno ľahko ovládať a používať ho, a nebude to únavné práce na dlhú dobu.

2、Efektívne Rezanie: elektrická reťazová píla vám môžu pomôcť vyriešiť problémy staromódne, zapisovanie a výrazne zlepšenie efektivity práce. Elektrický videl trvá približne 10 sekúnd na rezanie dreva s priemerom asi 15 cm. Táto elektrická píla je veľmi vhodná na rezanie dreva, prerezávanie, a záhradníctvo.

3、Silný Výkon: Tento lítiové batérie, akumulátorové reťazové píly prijíma vysokej kvality príručka reťazca, ktorý bol hlboko ochladzovať, aby sa zabezpečilo hladké rezanie. Drevené zuby dizajn môže vytvoriť reťazovú pílu, prilepené na vetvy, a orezávanie a výrub efektívnejšie a rýchlejšie.

4、Inovované Ochrany Rada Dizajn a Variabilná Rýchlosť: ochrana rada môže blokovať striekajúcej trosiek a reťazovú pílu, prepínať môžete stretnúť rôzne stavebné potreby nekonečne variabilná rýchlosť, rýchly alebo pomalý, podrobnejšie prerezávanie a lepšiu ochranu stromov.

5、Ergonomický Dizajn: môže To byť držaný jednou rukou a ručné rukoväť pre ľahké prenášanie. Elektrické píly majú non-slip rukoväť dizajn, ktorý je veľmi pohodlné držanie a nebude únavné pre dlhé hodiny práce.

Špecifikácie:

Štýl: rozšíriť 6-palcový jednoručné motorovou pílou

Špecifikácie: British predpisov, Európske právne predpisy, American predpisov

Farba: čierna, modrá

Batérie: 550 (w)

Napätie: 24V

Produkt čistá hmotnosť: cca 0.7 (KG)

Hmotnosť balenia: o 1350g

Príručka štítok dĺžka: cca 6 cm

Rýchlosť reťaze: 5 m/s

Reťaz: rýchle čítanie úprava

Motorové jednotky: silný magnet motora

Rozsah aplikácie: ovocie prerezávanie a prihlásenie

Balenie Zoznam:

Elektrické Píly*1

Batérie*1

Nabíjačka*1

Skrutkovač*1

Kľúč*1

Štítky: reťazovú pílu, mlyn prenosné, 48vf batérie, l elektrický záhradnícke nožnice, greenwork 40v, 4x6 cm, videl, airsoftgun, úprava dreva kruh otvoru videl, krém mrazničky, reťazová píla gasolin.


( 0 Hodnotenie )

Počet