Vzdelávacie Hračky, Učenie Sa Dieťa Pokojné Handričkou Kniha Prvá Deti Mäkké Kníh 0 12 Mesiacov Zvierat Anglický Vzdelávania Karty Hry

€13.07


Funkcia:

1. Interaktívne, stimuluje mäkké slovo kniha pre vek 1 až 3. 2. Cez farbu, vzor, písmená, slová a rodič-dieťa interakcie v podobe kombinovania, v procese sleduje a hrá na podporu baby pozorovanie, hlas, myslenie, hry, kognitívne písmená a slová. 3. Vám dáva šancu dlhopisov s dieťaťom, teplé okamih. V rovnakom čase, to je vzdelávacia hračka; skvelý spôsob, ako stimulovať dôležité kľúčové zručnosti, ako napríklad jazyk a čítanie zručnosti, komunikačné zručnosti, fantáziu, zmyslové schopnosti, všetky. 4. Naše odolné tkaniny karty sú navrhnuté tak, aby prečkať aj v náročnom batoľatá! Ručne vyrábané z mäkkého polyester, naše mäkké pokrytie knihy sú úplne netoxické a bezpečné pre vaše dieťa. Na šitie je silný pre extra dlhú životnosť. A to drží v umývanie po tom, ako spíte hore. Pokiaľ ide o kvalitu, nemáme žiadne kompromisy! 5. Na uľahčenie vykonávania, je použitie kabelka tvar, je perfektný darček pre dieťa sprcha alebo narodeniny. Akonáhle dieťa má láska pre učenie, to je život dar! karta je plná huba v strede; prednej strane karty je anglický list, anglické slovo o druhu zvierat , výber slov je jednoduché čítať ako štandard, zadnej strane displeja roztomilé zvieratká vzory.

Balík Obsahuje:

1 Sada/26PCS Mäkké Hlásky Karty 1 Kus Tkaniny Kabelka

Tipy

1.Veľkoobchod a dropshipping obe sú vítané. 2.Pre veľkoobchod,poskytneme zľavu. 3.Pre dropshipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Služby Čas

Peking Čas: Od 9:00 do 18:00 hod.; Londýn Čase: Od 2:00 do 11:00 pm; Moskva Čase: Od 4:00 do 13:00 hod; Pacific Letný Čas: Od 18:00 do 3:00 am

Zásielky

1.Všetky položky budú starostlivo skontrolovať pred odoslaním. 2.Prosím, vyplňte vaše celé meno a správnu adresu, nie sme zodpovední za svoje chyby.

Dodacia Lehota

1.Budeme balenie a doručenie zásielky asap. A tam bude trochu oneskorenie pri dovolenku. 2.Budeme loď zásielky cez Čína Príspevok alebo iné national post. Zvyčajne, dodacia lehota je 15 až 30 pracovných dní, podľa vašej krajiny. Ak nemôžete prijímať položky do 30 dní, prosím, neváhajte ma kontaktovať o pomoc.

Po-predajný Servis

Ak nie ste spokojní s položkami, prosím, neváhajte ma kontaktovať pre riešenie namiesto opúšťa, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, čo znamená, že nemusíte naše po-predajný servis. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém.

Štítky: montessori hračka, angličtina kniha korán, , hračky pre deti 4-12 mesiacov, plyšové, kniha farba, drrsses deti, die pokojnej knihy, vývojové náučné hračky, dessin sfarbenie knihy, els knihy.


( 3 Hodnotenie )

Počet