Drevo rastlín schodisko kvet schodisko kvet lavičke rastlín police stojana 5 úrovní

€21.49


USA faq:

Položka Poslať : Aljaška/Hawaii,USA Protectorates, APO/francúzskej polynézie Musieť Pridať Extra Poštovné, Prosím, Láskavo Kontaktujte Nás Predtým. Klasické dvore stoja diela transformovať svoje obľúbené miesto na pokojné nebo.Závod stáť funkcie duté-out lavičku, aby si zalievanie rastlín bez chaotický. Je to ideálne umelecké vyzdobiť svoj dvore. Môžete nastaviť rôzne rastliny zmes na vôľa pre jeho multi-tier štruktúry. Okrem rastlín, môžete ich použiť na zobrazenie obrázkov, knickknacks, a iné poklady. Alebo použite regál pridať nejaké knihy! Funkcie: Multi-smerový skladovania dizajn ubytovať viac kvetináčoch. Povrchová úprava je na vysokej teploty koksovňa proces, ktorý je bezpečné a trvalé, a je odolná voči korózii a mesiac. Z masívneho dreva, silnú nosnosť. Vybavený 8 anti-sklopné kovové pracky, kovový bajonet je viac pevne stanovená, a hmotnosti môže byť väčšia. Špecifikácia: Štýl: moderné jednoduchosť Materiál:Prírodného Čínskeho jedľa Farba: Hnedá nosné na vrstvu (cca.): 5 kg Dreva hrúbky (cca.): 1,5 cm a 0,9 cm Veľkosť(cca.):95x26x97cm/37.40" x 10.24" x 38.19" (L*W*D ) Použitie: obývacia izba, balkón, chodba, veranda Package Zahrnuté: 6 x Transverzálnej rovine 16 x Vzpriamenej pól 40 x Skrutku 1 x Hex kľúča Poznámka: Rastliny nie sú zahrnuté. Nájdete merania. Drobné chyby merania sú prípustné v normálnom rozmedzí. Tam by mohlo byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na monitor, kameru alebo iné faktory, nájdete na fyzickú položky.

Zabezpečíme prepravu akonáhle sa vaša platba odovzdať kontrolu www.tantra-egypt.sk počas pracovných dní.

Neakceptujeme Post Office BOX.

Pre parcely dispečingu. Ak položiek máme skladom v našom zodpovedajúce sklade,budeme vyberať miestne vhodné dodanie spôsob, ako zvládnuť váš balík.

Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej niekoľkých skladov váš list/dverí, To bude oveľa ocenili, ak necháte nás platné kontaktné číslo.

Všetky naše položiek (s Výnimkou uvedené inak) sú zaistené, aby sa úplne nové a vykonáva s najmenej 12 mesiacov záruka.

Pre poškodené, keď prišiel,prosím, družstvo fotografovať na poškodené časti a pošlite nám ich na overenie a riešenie dostať.

Kupujúci znáša poštovné za vrátenie, budeme platiť za preposielanie.

Nič, bude dokonalý.Ak ste nemali uspokojiť naše služby, alebo Ak položka prišiel poškodený.alebo jeho časť chýba, alebo položku nie, ako je popísané, prosím oznámte to na nás,poskytneme vám spokojný riešenie a zostať s tebou, kým sa problém vyriešil. Ďalšie viac,Prosím, nenechávajte nízke hodnotenia, spätnú väzbu na náš účet ešte pred získaním riešenie, pretože to bude bolestivý úder na usa. Naopak,vaše veľkoryso 5stars pekné spätná väzba bude obrovská motivácia pre nás lepšie predávajúceho. Dúfam, že si yourcomprehension.

Vrátenie a Náhrada je prijatá do 7 dní, Sme nie vrátenie prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné.Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom balení s kompletným príslušenstvom a dokumentáciou, ktoré boli dodané spolu s výrobkom. Vracia, musí byť vhodne zabalený, aby nedošlo k poškodeniu počas prepravy. Produkt(y) poškodenie počas prepravy strácate nárok na záruku.

Štítky: závod stáť, ladge drevené police, rastlina vody, rohu rastlina stojí vnútorné, záhrada polica, črepníkové rastliny stojan, bench telocvični, kvet police stojana, kvetina stand, vnútorné zariadenia polica.


( 0 Hodnotenie )

Počet