115 cm 5 Úrovní Drevené Estante Rastlín Estanteria Rack Zobraziť Polica Domáce Vnútorné Vonkajšie Dvore, Záhrada, Terasa, Balkón, Kvetinové Stojany

€42.72


4-Tier Rohu Dreva Kvet/Závod Stojan Police Rack Zobraziť Polica Vonkajšie Dvore, Záhrada, Terasa, Balkón Multifunkčné Úložný Stojan Police Hnedá

100% MASÍVNEHO DREVA POLICE JEDNOTKA: Táto kvetina stand je vyrobená zo 100% jedľového dreva, ktoré je známe pre svoju pevnosť a rozmerovú stabilitu, ako aj jej prirodzenú odolnosť proti hnilobe a škodcom. Vynikajúce vlastnosti jedľového a pevná štruktúra, aby táto polica odolný a dostatočne silné pre vaše každodenné používanie. To môže ľahko držať 30 kg/ 66 lb hmotnosť celkom.

VIACERÉ zobrazovacie PLATFORMY: Vstavaný stabilnú štruktúru s celkom 6 platformy v 4 úrovniach, táto rastlina stojan poskytuje dostatok priestoru na zobrazenie maximálne 12 hrnce rastlín z rôznych výšok a tvarov.

ODNÍMATEĽNÉ KOLESÁ: Táto rastlina stojan je dodávaný so štyrmi univerzálne kolesá, ktoré je vhodné pohybovať na dekoráciu alebo čistenie. Dve kolesá s brzdami umožní byť zamknuté na mieste. Tieto kolesá môžu byť oddelené s skrutkovač, tak môžete použiť tento police s alebo bez koliesok.

ELEGANTNÉ a JEDINEČNÉ OZDOBY: nepravidelné póry dreva robí každý plat polica je jeden druh. Police sú rovnomerne rozložená na oboch stranách, ktoré stelesňujú krásy, symetrie. Nezrovnalosti a symetria harmonicky spojiť v návrhu tejto nádhernej kvetina stand.

BOHATÉ & RÔZNE POUŽITIE: Tento police jednotka môže byť zobrazovaný stojan pre rastliny, fotografie, remeslá, knihy, obývacia izba, terasa, balkón, a tiež môže slúžiť ako ozdobný úložná polička na toaletné potreby, uteráky, čiapky, v kúpeľni, chodba, spálňa, kuchyňa, atď.

Funkcie

Nízke nároky na údržbu vyžaduje

Tento vysoko kvalitné drevo kvet displej stojan je postavené na posledný, bez veľa starostlivosti a údržby. To môže byť súknom s jemným čistiacim prostriedkom a vlhkou tkaninou.

Dobre chránené

Vnútorné rastlín stojan je chránené v niekoľkých vrstiev baliace materiály a balík uplynulo 10 krát poklesu testy, ktoré zaisťujú, že výrobok je neporušená počas dodanie.

Jednoduchá montáž

Jednoduchá montáž, je potrebné nastaviť táto kvetina stand. Ponúkame ilustrovaný návod na pomoc rýchlu a jednoduchú montáž. Všetky časti, súčasti a hardvéru sú zahrnuté v cene.

Špecifikácie

Materiál: Jedľa Drevo + Plastové Kolesá + Kovové Hardware

Celkový Rozmer: 48.8 x 13 x 31.5" (dx š xv)

Max. Nosnosť Celkom: 66 lb

Pack Obsahovať:

1x Rastlín Stojan (Nie je nainštalované)

1x Manuál

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: závod stáť, ladge drevené police, artifici kvet, rastlina vody, červený strom, kvet rack, rohu rastlina stojí vnútorné, žaba rybník, záhrada polica, gardengrass.


( 0 Hodnotenie )

Počet