30x80mm 35ml Jasné, Sklenené Fľaše s Bambusom Spp Sklenené Nádobky Na Prášok, Piesok Pochutiny, Cukrovinky, Med, potravinársky 35CC Tesnenie Pohárov Ampulky

€8.68


Výška: 80mm+6 mm , fľaše je 80mm ,Bambusové spp je 6mm ako obrázok vonkajší priemer: 30 mm Otvor priemer: 26 mm hmotnosť fľaše: 28gram (patrí korok) množstvo: 5 ks 20pcs 50pcs na rozdielne ceny farba:Jasná jednotky: Prázdne Fľaše s Bambusom Veko 1. Je to bezpečné ? Je to bez olova? Áno ,, že je to bezpečné ,je bez olova potravín triedy 2. je fľaše s spp alebo len fliaš všetky fľaše je s spp 3.Čo je na fľašu, materiál? Spp veko:Bambusu a s gumovým tesnením kruhu, fľaše : jasné vysokej borosilikátového skla (HBG) 4.čo je fľaša môže používať pre ? Vzduchotesné Kanister Skladovanie Čaju, sladké Drievko Candy šafran Potravín, Prášok, Piesok Mnoho ďalších Dekor Dekorácie Remesiel Doplnky v podobe šperkov 5. Je prázdne fľaše ? áno ,fľaše je prázdny !

O Mojom Spoločnosti ★.Mali sme Profesionálne Továrne Produkujúce najlepšie fliaš V Číne! ★.Zaručujeme, všetky moje zákazníkov obdrží balík bezpečne v dobrom stave a dobrej kvality položky ★.Rýchla Doprava Môžete Získať Pozemky, na 7-20 Dní, ako je Normálne ! ★.Drop Shipping Kdekoľvek, ak budete potrebovať ! ★ Ak nebudete dostanete balíček do 45 dní od doprava,môžeme odoslať balík alebo vrátenie peňazí v plnej peniaze. ★ Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať.

zásielky

1.každú objednávku je doprava zdarma

2.objednávky menej ako 150usd doprava zadarmo podľa cez post air mail

3.objednávka viac ako 150usd doprava zadarmo DHL/fedex/EMS (Ak to potrebujete)

Balenie

Každú objednávku sa odosielajú pomocou Bublinkové obálky alebo multil ayer kartón. Chráni položky z poškodenia v tranzite, keď dosiahne každý zákazníkov strane.

Platobné metódy

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk Escrow prostredníctvom Visa, MasterCard, QIWI,Western Union, a Bankové Prevody. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Spätnú Väzbu A Po-Predajný Servis

To je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený.

Štítky: bambusové obalového skla, stupeň sklo candy jar, skleného pohára, bambusové skleného pohára veko, mini candy jar sklo, bambusové korenie, matrac jar, bambusové kefka, med jar, včelieho medu.


( 0 Hodnotenie )

Počet