ONZON 12PCS Korenie Pohárov Námestie Sklenené Nádoby Korenie Fľaša Kuchyňa a Camping Korenie Kontajnery s vekom Veko

€22.01


Popis

Už vás nebaví mať kopať cez váš pilot korenie pohárov nájsť ten, ktorý hľadáte? Príliš veľa fľaše a poháre sa naplnia v kuchyni? Organizovať korenie zásuvky a teraz navyše izby na váš counter alebo špajza. Obzvlášť užitočné pre malé kuchyne, kde počítadlo priestor je prémia. Ideálny pre storaging vaše korenie, čierne korenie, soľ tak, že vaša kuchyňa bude elegantné a čisté.

Funkcie

- Značka: BESTONZON.

- Farba: Ako na obrázku.

- Materiál: PP/bezolovnaté Sklo.

- Rozmery: 10.5 x 4.3 x 4.3 cm.

- Hmotnosť: 122 g/pc.

- Vyrobené z vysoko kvalitného bezolovnaté sklo, ľahko sa čistí, nečistoty & odolný voči vode.

- Silver skrutka-na spp pre vzduchotesným uzáverom & snap-on sift a nalejte trepačke.

- Používať naše námestie sklenených nádob na triedenie chuťových prísad, korenín, soli, papriky, bylinky, DIY projekty a ďalšie!

- Tento elegantný set bol navrhnutý tak, aby vyzerať skvele v každom štýle kuchyne, uvedenie 12 obľúbené korenie na dosah ruky.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

Balenie zoznam

12 x BESTONZON Korenie Jar

Štítky: skleného pohára dreva, veľké námestie sklenených nádob, na jar korenie, fľaša korenie, viazané sklenená nádoba, 100g skleného pohára, otočiť korenie jar, skleného pohára malé, jar korenie, stojan jar sklo.


( 1 Hodnotenie )

Počet