180 Ks/Veľa sluchadla Batérie 13A PR48 ZA13 /312A PR41 ZA312/10A PR70 ZA10 Zinok Vzduchu Batérie Pre Rayovac Extra Načúvacie prístroje

€49.61


Rayovac Extra Sluchadla Batérie

180 pc, sluchadla, Batérie A312 Doprava Zadarmo! Zinok Vzduchu Rayovac Extra Výkon sluchadla Batérie 312/A312/PR41 Popis Produktu: Model: Veľkosť 312A pre RIC/BTE Načúvacie prístroje Balenie: 6 kusov karta Top 1 bestselleru batérie v USA. Odporúča 7 10 Sluchu zdravotníckych pracovníkov Merkúr Zadarmo formula s vyššie napätie pre rýchly štart-up Superior bunky dizajn, ktorý odoláva opuch a úniku, poskytuje optimálny výkon a väčšiu consistenc Perforované balík umožňuje voličom byť odstránený pre pohodlné, šetrné k Životnému prostrediu dopravy package vyrobené z recyklovaných alebo recyklovateľných materiálov Veľkoobchodné ceny platné. Dajte nám vedieť, ak budete potrebovať veľké množstvo batérií, budeme nastaviť zľava cena pre vás. Vlastnosti produktu: čas použiteľnosti: 4 roky. Väčšina našich výrobkov vyrobených v posledných mesiac Napätie: 1.45 V. Priemer: 7.9 mm Hrúbka: 3.6 mm Kapacita: 180mAh

180 x sluchadla Batérie 13 13A Doprava Zadarmo! Zinok Vzduchu Rayovac Extra Výkon sluchadla Batérie 13A/P13/PR48

Popis produktu: Model: Veľkosť 13A pre RIC/BTE Načúvacie prístroje Balenie: 6 kusov karta Top 1 bestselleru batérie v USA. Odporúča 7 10 Sluchu zdravotníckych pracovníkov Merkúr Zadarmo formula s vyššie napätie pre rýchly štart-up Superior bunky dizajn, ktorý odoláva opuch a úniku, poskytuje optimálny výkon a väčšiu consistenc Perforované balík umožňuje voličom byť odstránený pre pohodlné, šetrné k Životnému prostrediu dopravy package vyrobené z recyklovaných alebo recyklovateľných materiálov Veľkoobchodné ceny platné. Dajte nám vedieť, ak budete potrebovať veľké množstvo batérií, budeme nastaviť zľava cena pre vás. Vlastnosti produktu: čas použiteľnosti: 4 roky. Väčšina našich výrobkov vyrobených v posledných mesiac Napätie: 1.45 V. Priemer: 7.9 mm Hrúbka: 5,4 mm Kapacita: 310mAh 180 x sluchadla Batérie 10 10A Doprava Zadarmo! Zinok Vzduchu Rayovac Extra Výkon sluchadla Batérie 10/A10/PR70 Popis Produktu: Model: Veľkosť 10A pre CICHearing Aids Balenie: 6 kusov karta Top 1 bestselleru batérie v USA. Odporúča 7 10 Sluchu zdravotníckych pracovníkov Merkúr Zadarmo formula s vyššie napätie pre rýchly štart-up Superior bunky dizajn, ktorý odoláva opuch a úniku, poskytuje optimálny výkon a väčšiu consistenc Perforované balík umožňuje voličom byť odstránený pre pohodlné, šetrné k Životnému prostrediu dopravy package vyrobené z recyklovaných alebo recyklovateľných materiálov Veľkoobchodné ceny platné. Dajte nám vedieť, ak budete potrebovať veľké množstvo batérií, budeme nastaviť zľava cena pre vás. Vlastnosti produktu: čas použiteľnosti: 4 roky. Väčšina našich výrobkov vyrobených v posledných mesiac Napätie: 1.45 V. Priemer: 5,8 mm Hrúbka: 3.6 mm Kapacita: 105mAh Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám, budeme odpovedať všetkým našim zákazníkom a vyriešiť problém, ktorý máte, sa stretol.

Platby :

1)akceptujeme Alipay,Západ Únie,TT bankovým prevodom.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Alipay ESCROW.

2)Máme loď na www.tantra-egypt.sk je zaoberať sa IBA.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.tantra-egypt.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Doprava:

1), aby sa dodať váš balík rýchlo a presne,prosím, láskavo nás opustil svoje telefónne číslo, keď sa budete platiť,ocenil!

2)Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo doprava chargs.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Záruka:

1)Položka záruka:Sme poskytuje obmedzenú záruku kvality 12 mesiacov pre predaných položiek datovania.

2)Ak sa vaše položky sú chybné(nie v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej prevádzky).prosím kontaktujte nás v 7days byť popisom vady detail(ak je to vhodné a potrebné,prosím pošlite nám fotky alebo video klipy pre chyby, chybné položky).Budeme mať naši inžinieri analyzovať chyby, a potom povedz, aké opatrenia je potrebné prijať na riešenie problému,ak vady mohli byť riešené na kupujúceho strane kalibrácia časť alebo zmeniť,pošleme na kalibráciu pokyn alebo diely na kupujúcich.ak nie,kupujúci je potrebné post späť svoje chybné položky k nám prostredníctvom svojich miestnych post office letecky na vlastné náklady,budeme opraviť alebo vymeniť položky a potom post, na opravený alebo vymenený položky pre kupujúcich cez post letecky na naše náklady.

Spätná väzba:

1)Sme zaručiť 100% zákazníkom satistaction.Poskytneme rýchlu reakciu na vás správu a e-mail(Zvyčajne s 24 hodín od pondelka do piatku v Číne čase).Ak nechcete dostávať náš odpoveď,prosím, láskavo odoslať vašu správu alebo e-mail.odpovieme vám hneď ako to bude možné.

2)Ak ste spokojný s nákupom a celý náš služby ,váš komentár je veľmi dôležité v našom podniku

úspech.Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5.

3)Ak nie ste spokojní so svojím nákupom alebo naše služby, v žiadnom prípade.prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém,chápeme obavy a frustrácie môžete mať,a budeme sa snažiť v našich bes na vyriešenie problémov.

Štítky: za10 pr70 batérie, pomoc batérie, a312 batérie, a13, batérie batéria 312, duracell pr48 batérie, Roku 2025 3v batérie, 2032 pilot, kochleárne, a10 batérie pre sluchadla.


( 1 Hodnotenie )

Počet