Ucho Vybrať Endoskopu Ušného Mazu Odstraňovač Hartman Micro Alligator Krokodíla Nos Operačného Forcep Otoscope Cleaner Klip Tweezer Nastaviť

€18.19


Ucho Vybrať Endoskopu ušného mazu Odstraňovač Hartman Micro Alligator Krokodíla Nos Operačného Forcep Otoscope Cleaner Klip Tweezer Súbor: Popis: Tieto produkty sú nevyhnutné nástroje pre ucho pravidelné check a prevádzkovej diagnostike doma alebo v nemocniciach, na klinikách. Sú SPRÁVA nástroje, ktoré sa bežne používajú na debridement a odstránenie nečistôt z ucha. S použitím uchu endoskopu svetla spolu, to môže robiť na odstránenie ušného mazu oveľa ľahšie a pohodlnejšie. Špecifikácia: - Premium lekárske triedy z nerezovej ocele so špičkovou kvalitou spracovania. - Non slip grip prvotriednej kvality rukoväť, leštený na vysoký štandard povrch. - Plne zaručené proti vady materiálu a spracovania. - Vyrobené z kvalitného lekárskeho triedy z nehrdzavejúcej ocele. - Vysoký stupeň presnosti a flexibilitu pri vykonávaní klinického postup. - Vysoký stupeň estetické a odolnosť voči korózii. - Viac informácií o otoscope, pozrite sa prosím na nižšie uvedené obrázky.

Štítky: čistič ucho, vyčistite ucho, ucho vyberá endoskopu, bebird, aligátor forcep, nožnicový tweezer, mi ucho cleaner, tweezer deti nos, čistič ušného mazu, fotoaparát nos.


( 1 Hodnotenie )

Počet