Okuliare Svetlo Blikajúce Neónové Svietiace Okuliare na Čítanie Multicolor LED 8 Režime Party Sviatok Vianočný Darček Okuliare Novinka Svetlo

€9.82


Funkcia Produktu

1.Osvetlenie Režimu: Stlačte a podržte tlačidlo ZAPNÚŤ / VYPNÚŤ. Existuje 8 rôznych svetelných módov, ktoré môžu byť zmenené krátkym stlačením, ako sú ryby / ohňostroj / dolár / flow / lebka / zlomené srdce / flash / srdce

2.Materiály: Lesk neon okuliare sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu (PVC), štýlový dizajn rámu, poskytuje dokonalé vizuálne efekty a dlhšie nepretržité osvetlenie čas na noc. Ľahký party okuliare sú komfortné na nosenie.

3.Vhodný pre väčšinu ľudí: je vhodný pre deti a dospelých, mužov a ženy. Svietiace okuliare sú veľmi elegantné a atraktívne.

4.Nabíjateľná: Led optické sklá majú vstavaný lithium batéria pre nabíjanie pomocou pripojenia USB. Keď je batéria úplne nabitá, môže poskytnúť nepretržité osvetlenie v čase približne 10 hodín.

5.Široko Používané: Tieto okuliare sú dynamické led svetlá. Vhodné pre strany, EDM ukazuje, svetlo ukazuje, kostým strany, karneval, koncerty, masky, dekorácie, bary, Vianočné a iné festivaly sú veľmi zaujímavé.

Špecifikácia:

Materiál: PVC LED

Kapacita batérie: 180Mah

USB nabíjanie: 5V1A

Ultra dlhá životnosť batérie až 500 cyklov alebo viac.

Prijať energeticky úsporné, vysoko-energie, dlhou životnosťou LED lampa korálky.

Nabíjanie ochrany: stav nabíjania sa zobrazí červené svetlo a nabíjanie je ukončené automaticky

8 druhov svetla módy, prepínať kedykoľvek

Balík obsahuje:

Rozsvietiť Okuliare *1

Nabíjací kábel*1

Štítky: neónové svetlo prihlásiť listov, jedlo neónové svetlo, neónové svietidlo art, vox neónové svetlo prihlásiť, led neon prihlásiť, neónové lampy, list neon, neon luny prihlásiť, google neónové svetlo, neon.


( 4 Hodnotenie )

Počet