Magnetické Svete, 12v 1500ma 6" Levitácia Plávajúce Rotujúci Glóbus Proti Gravitácii Otáčanie Mapy Sveta S Farebnými Led Svetlo

€31.72


【Hlavné Parametre] vyzýva-Svete Veľkosť: 6 cm; Farba: Farebné Svetlo "Pozastavenie Výška: 0.78 palec; Napájanie: 12V, 1500mA; Príkon Hodnotenie: 5-10W; Základná Veľkosť: 6.48" x 6.48" x 1.97"

【Vyučovanie geografie] vyzýva-je vhodný aj na vyučovanie geografie, všetky krajiny na svete sú jasne a presne zobrazuje, že umožňuje študentom pochopiť zeme a geografické umiestnenie každej krajine.

【Auto Rotácie Zemegule] vyzýva-Po svete sa prerušujú, LED svetlo prichádza na vnútornej strane zemegule a začína sa točiť sám o sebe, to sa otáča až moc je odrezaná od neho. Stále sa otáča o zmene LED svetlá. To je self-svetelná.

【Široký Aplikácie] vyzýva-Na magneticke svete je veľký high-tech gadget, že ľudia sa budú páčiť. Plávajúce, držania, plávajúce a poskytnú anti-gravitačné ilúzia je veľmi príjemná vec, okrem toho, že môže byť použitý ako dekoratívny ornament pre domácnosti a kancelárie.

Špecifikácie:

Svete Veľkosť: 6 cm

Farba: Farebné Svetlo

Pozastavenie Výška: 0.78 palec

Napájanie: 12V, 1500mA

Príkon Hodnotenie: 5-10W

Základná Veľkosť: 6.48 x 6.48 x 1.97 palec

Teplé Tip:

Silný magnet! Prosím, aby táto položka aspoň 7.87 palcový preč od počítača, zariadenia a iné elektronické zariadenia a kovu.

Nechcem odpojte napájací adaptér bez odstrániť svete prvý, alebo sveta bude libra základňu.

Ak nie je možné, aby to fungovalo na prvý krát. Nebojte sa. Urobte si prestávku. Nebude to jednoduché, ak ste prvýkrát použiť. Každých 10 minút prestávku. Alebo základnú bude viac tepla.

Package Zahrnuté:

1 x Základná

1 x 6" Svete

1 x US /EU Plug Stenu Adaptér

1 x užívateľská Príručka

Štítky: magnetická levitácia glob, svetlé neba projektor, syn lampa, veľká magnetická levitácia, lepidlo neba, globe mi, atóm lampa, antigrav, muži manchester united, magnetické levitational modul.


( 1 Hodnotenie )

Počet