6 Závesné Vrecko v Kabelke Organizátor pre Skrine, Skrine, Transparentné Skladovanie Taška Dvere, Steny Jasné Ostatné Topánka Taška s Vešiak Puzdro

€4.13


Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality. Eco-Friendly,skladanie,odolné a môžu byť použité na dlhú dobu. Určené pre skladovanie taška a malé položky,žiadny priestor. Ľahký materiál,pohodlné skladovanie,prachotesný a plesniam dôkaz. Môžu byť zavesené v skrini alebo spálne. Žiadny imitácie handričkou tkanie,dobrú priedušnosť.

Špecifikácia: Materiál: netkanej textílie + clear PVC Veľkosť : 90*35*35 cm-35.43*13.78*13.78 palec. Farba: Fialová,zelená,modrá,čierna,sivá,ružová,rose red

Poznámka: Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas , kontrast, nastavenia, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky. Prosím, aby sa trochu líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Package Zahrnuté: 1Pc x 6 Vrecku Visí Kabelka (s hákom)

Č Retail Box. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Štítky: kabelky úložný stojan, zavesenie skladovanie organizátor so zarážkou, zvony dverí visí, dvere súbor organizátor, vrecka na prach tašky, skriňa orgán, háčik kabelku, na dvere organizátor, zavesiť vrecko, topánky móda skrine.


( 2 Hodnotenie )

Počet