Nádherné Nástenné Závesné Organizátor Taška Na Hračky Dekor Vrecko, Puzdro, Handrička Drobnosti Kontajner Ušetriť Miesto Zelený Domov Skladovanie Zásob

€3.13


Funkcie:

1. Na zavesenie skladovanie tašky sú skvelé pre vytvorenie ďalší úložný priestor, vhodný pre zavesenie nad dverami alebo na stene v spálni.

2. Tento viacúčelový zavesenie skladovanie organizátor má veľkú kapacitu skladovanie tašku na dostatok ľahké veci.

3. Šatňové steny koše navrhnutý s 3 vrecká, ktoré môžu triediť a ukladať malé objekty, ktoré sú potrebné v každodennom živote.

4. Drevený vešiak a povrazov môže flexibilné demontáž, tiež jednoduchá montáž, ktorá veľmi pohodlné zavesenie kdekoľvek.

5. Klasické čierne a biele koberčeky dizajn s drevenou lištou pridáva pekný retro nádych vašej miestnosti. Jednoduchý dizajn, ale vyzerá štýlový a elegantný, aby zodpovedali vašej dekorácie štýl ľahko.

Balík obsahuje: 1 * zavesenie skladovanie taška

Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a jas svetla

Štítky: handričkou maska organizátor, zavesiť, rastlina vrecku, taška vrecoviny, magic veža, zavesiť na stenu organizátor taška, veľké vrecko visí organizátor, muži stene organizátor, home decor, box organiz.


( 0 Hodnotenie )

Počet