Moderné Chenile Blackout Závesy pre Obývacia Izba Hrubé Závesy pre Spálne Geometrické Stany Závesy Okno Liečba Jeden Panel

€20.63


Tipy:

1.Cena je za 1 kus (1 panel) .

2.Šírka záclony= 2 krát rod/železničnej šírka.

3. Záclony sú prispôsobené .Ak veľkosť nie je oblek pre vaše merania,prosím zanechať správy alebo kontaktujte nás slobodne.

4. Nie je zahrnuté :Tieback/Tassle/Korálky/Háčiky.

5.Hlavný proces spôsobom je háčiky, priechodka top,ceruzka pleat,rod vrecku .Ak si chcete vlastné spôsoby,prosím, povedzte mi.

6.Prosím, nechajte mierne odchýlky( 1-3 cm ) vzhľadom na lemovanie.

7.Všetky položky sú skutočné streľba.Avšak,differernt monitory môže spôsobiť farby sú mierne líšiť.

8.Objednávky nemôžu byť zrušené po 24 hodinách z dôvodu záclony sú Prispôsobené.

Ak vaše okno je 150 cm široký,odporúčame 2 kusy (W150cmxL250cm).

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to z teh dátum prijatia.Ak položiek je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,bude c onsidered používa a nebudeme issure náhrady alebo výmeny na vás.Nie sú žiadne výnimky!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky,konkrétne reasion pre návrat,a vaše ID objednávky.

3.Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,Po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk.Alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak výrobky nie sú, ako inzeroval.

Štítky: úrad pod, ming, Podnik, prípad pre xiao redmi 4x note4x, pod stan, nočné zatmenie stan, zomrie záclony, chenil, velvet priadza, závesy, záclony.


( 0 Hodnotenie )

Počet