Americká country štýle handričkou výšivky krátke kaviareň v kuchyni záclony, žalúzie hotové dvere okna záclony obývacia izba rod vrecku

€7.28


VYBERTE SI TEN, KTORÝ RÁD

NENECHAJTE SI UJSŤ TÚTO DOBRÚ ŠANCU

VŠETKO NA PREDAJ, KTORÚ STOJÍ ZA TO!

Položky: kaviareň kuchynské okno záclony

Veľkosť: W75xH60cm, W75xH90cm

(tam by sa asi 2-3 cm chyba vzdialenosť)

Materiál: Ployester bavlna

Štýl: výšivky kvet

Spracovanie: Rod vrecku

Tipy:

1.Cena je za 1 kus.

2.Veľkosť:W--znamená, šírka, L--znamená Dĺžku.

3.Opona Šírka= 2 krát rod/železničnej šírka.

4.Veľkosť je stanovená, nemohli zmeniť

5. V cene Nie je Zahrnuté: rod rúry

6.Tam musí byť nejaký zápach pri otvorení zásielky, len dať to robí na vietor.Potom vôňa pôjde preč.

7. Všetky položky sú skutočné streľba. Avšak, rôznych monitoroch môže spôsobiť farby mierne líšiť

8. Návrh bol vytlačený, takže lepšie je, nie umyť strojom, umyť ruky, mierne

Lepšou voľbou je použitie dvojitého krát koberčeky, ktoré vyzerá lepšie Doprava Cez Čína Príspevok Mail , bude o 7-45 pracovných dní vo vašej krajine. Ak dodacia lehota je trochu dlhšie, prosím, nie nákup na túto položku. dúfam, že za pochopenie. veľmi pekne ďakujem. Platba 1. My len loď na adresu, ktorú sos.Ak potrebujete zmeniť svoju adresu,prosím, zmeňte ho v sos najprv ako len budeme loď vašej sos adresu. Uistite sa, že vaše detail adresu a úplný názov v sos je absolútne správne.

2. Všetky platby musia byť vykonané do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené.

3. Sme vybaviť všetko vždy prísť s záruka spokojnosti: ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položky. Prosím, kontaktujte nás čoskoro. Akceptujeme výmenu alebo vrátenie peňazí do 14 dní od doručenia. Budeme vrátenie kúpnej ceny, nie však poštovné a balné náklady. Spiatočnou adresou by byť na váš účet, a vy by ste tiež znovu platiť za výmenu byť re-dodáva sa na vás. Upozorňujeme, že položky, ktoré sa majú vrátiť musí byť v NOVOM stave. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek! Spätná väzba Sme vždy prijímať pozitívnu spätnú väzbu. Ak chcete opustiť mi negatívny, prosím, kontaktujte ma prvý. Aby sme mohli pracovať spolu, aby to pravé pre vás. A negatívna spätná väzba je naozaj zlé pre náš sos predávajúceho. To bude mať vplyv na naše predaj, náš príjem. Dúfam, že rozumiete. Ak to nevadí, prosím, urobte si čas a nechajte nám pozitívny komentár a štyri 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu na nás, ktoré sú životne dôležité pre rast našich malé spoločnosti.

Prosíme, PROSÍM nenechávajte nám 1, 2, 3, alebo 4-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu pretože znamenajú "NIE ste spokojní", adekvátna negatívnu spätnú väzbu. Ako to, čo sme povedali predtým, ak nie ste spokojní v každom ohľade, prosím, kontaktujte nás pre riešenie. Zákaznícky Servis vítame všetky veľkoobchodné objednávky/otázky a vieme dodať takmer všetky objednávky od desiatok Tisícov, ak potrebujete, prosím, kontaktujte ma, budem ponúkajú veľkoobchodné ceny, vďaka. 2015 nový príchod doprava zadarmo biely francúzsky predné dvere dosky opony vzory 80*140 cm bielizeň dvere záves okna

Štítky: valanc, hotové záclony niť, žalúzie cievky, oceľový prút žalúzie, rolety, obrázky, šedá závesy krajiny, záves dverí japonskej, čipky krajiny záclony, hotové stropné závesy, nastaviť záclony krajiny.


( 0 Hodnotenie )

Počet