130x130cm Dieťa Splat Mat protišmyková Podlahová Hrať Mat Vodotesný Podľa Vysoká Stolička Mat Piknik Mat Hrať Mat Pre Chráni Podlahu Stola

€7.20


130x130cm Dieťa Splat Mat protišmyková Podlahová Hrať Mat Vodotesný Podľa Vysoká Stolička Mat Piknik Mat Hrať Mat Pre Chráni Podlahu Stola

Odrážky: 1、Udržať Podlahu Vyčistiť: dieťa splat mat je navrhnutý tak, aby obsahovať škvrny, ktoré ochránia vašu podlahu, čím sa udržať vašu podlahu čistú.

2、Roztomilý a Všestranná: Na splat mat opatrenia o 130*130 cm/51.18*51.18 v vo veľkosti, ktorá vyzerá elegantná a noblesná, a to je ľahké, aby mat sám jeden môže byť použitý ako piknik mat, hrať mat, alebo ako umelecká a remeselná mat.

3、Bezpečné a Trvalé: mat, sú bez obsahu BPA, olovo, ftalát, PVC a vinylových, a naše splat mat je netoxický a hypoalergénne na svojho dieťaťa pokožky, a môže byť použitá na koberce, drevené podlahy, obklady a iné poschodie. Naše splat mat bude ideálny darček pre mladých rodičov, dieťa sprchy a viac.

4、Vodotesný Odolný Mat: Naše splat rohože je vodeodolný a ľahko čistite chaotický potravín škvrny, špliechať, a škvrny. A chráni podlahu, stôl a koberec proti farby, vody, prachu a nečistôt, čo je skvelé pre vysoké stoličky.

5、Nonslip a Praktické Späť textílie je s anti-slip silicone mieste materiál udržuje vysoká stolička rohože na mieste a zabraňuje mat z zoskupovaní sa pod highchair na drevené alebo kobercom poschodí.

Špecifikácie:

Názov: Podľa Vysoká Stolička Mat

Produkt spodnej: silikónové non-sklzu spodnej

Textílie: Oxford handričkou

Veľkosť: cca 130*130 cm/51.18*51.18 v

Váha: cca 450 g

Balenie Zoznam:

1 x Splat Mat

Štítky: splat zubná pasta, taška joga, mat nepremokavé dieťa, deti mat, deti pena mat, vojenské neporiadok auta, ktl športové podlahy, koberec deti, mi hrať xiao, dieťa vankúš, aby sa zabránilo s plochou hlavou.


( 0 Hodnotenie )

Počet