Detské Nafukovacie Plávanie Krúžok Ryby v Tvare Kruhu Plávanie Sedadla pre Lode Vysokej Kvality, Bezpečnosti Dieťa Plávať Kruhu Nafukovacie

€4.18


Detské Nafukovacie Plávanie Krúžok v Tvare Kruhu Plávanie Sedadla pre Lode Vysokej Kvality, Bezpečnosti Dieťa Plávať Kruhu Nafukovacie

Názov výrobku: detská Sedačka Plávanie Krúžok Čln

Materiál: pvc

Hrúbka: 18 vodičov

Nafúknuté veľkosť: vonkajší priemer 62 * 52 cm

Vnútorný priemer asi 24 * 28 cm

Nohu diera cca: 9 cm

Hmotnosť: cca 180 g / kus

Platné ľudí: deti do 5 rokov

Farba: modrá, strieborná, čierna

Tipy:

1. Tento produkt nie je záchranu života produkt. Deti by mali používať ho v rámci starostlivosti o dospelých. 2. Neprepĺňajte alebo výplň s vysokým tlakom plynu. 3. Nedotýkajte ostré predmety počas nosenia a nafukovanie. 4. Nepoužívajte v hlbokom mori, rapids a veľké vlny.

Funkcia:

☆ Materiál, tento výrobok nie je toxický, ale tak dlho, ako to je nové PVC plávanie krúžok sedadla, tam musí byť zápach. Ak ste citliví na vôňa, otvorený plavecký krúžok a nafúknite to v pohode a vetrané miesto na dva dni pred použitím. ☆ Použiť čerpadlo vzduch nafukovať, ale nie nafúknuť nadmerne alebo s vysokým tlakom; ☆ Nafukovacie výrobky môžu byť nahustené okamžite po ich kúpili, ale môžu byť použité 8 hodín (najlepšie 12 hodín) po prvom inflácie. Na ramienka a švy v plynovej komore vyžadujú vyrovnávacej pamäte procesu; ☆ Do 24 hodín prvý inflácie, všeobecné nafukovacie výrobky bude trochu voľná. Je to normálne, pretože materiál vzduchovej komory je mierne elastický. Po inflácie, expanduje a zjemňujú mierne, a budete sa cítiť malátny. Po efekt, stačí ísť, ale nemusí byť plný plyn; ☆ Zabezpečiť, že zem je na úrovni a zadarmo z nadmerného trenia a ostré predmety; ☆ nepoužívajte v hlbokom mori, rapids a veľké vlny ☆ Umývanie sticky mydlovej vode sa dá ľahko prať pri čistení. Nepoužívajte fén alebo práčka na čistenie. Nepoužívajte chemikálie alebo čistiacim prostriedkom.

Štítky: morská víla plávanie sedadla, kajak sedadla, plávať plavákov, nové módne tapety, tenké bazén float, shisheng, boja ryby, nafukovací čln nafukovacie deti, dieťa plávať, ryby, plávať.


( 2 Hodnotenie )

Počet