Nafukovacie Obrie Flamingo Plávanie Krúžok Float Vodné Postele Matrace Pool Party Na Pláži Dospelých, Deti Plávať Circl Letnú Dovolenku Hračky

€17.77


Zavedenie nového výrobku

1. Materiál: PVC 2. Tvar: Flamingo 3. Farba: Rose gold 4. Špecifikácie: 190 cm 5. Balenie: 1 * Flamingo plavecký krúžok

Funkcie

1. Nafukovacie plávajúce posteľ má dobré tesniace nehnuteľnosť a nebude úniku, a tak zabezpečiť vašu bezpečnosť. 2. Obrovské Flamingo dizajn, krásny vzhľad, je vaša prvá voľba pre beach party. 3. Prijíma životné prostredie-pre deti z PVC materiálu, ktorý je bezpečné a netoxické pre zaistenie vašej bezpečnosti.

Nafukovacie Flamingo plávajúce posteľ.

Funkcie

1. Nafukovacie konštrukcie * Flamingo plávanie krúžok má dobré tesniace nehnuteľnosť a nebude úniku, a tak zabezpečiť vašu bezpečnosť.

2. Obrovské Flamingo dizajn * Krásny vzhľad, je vaša prvá voľba pre beach party.

3. Bezpečnosť a ochrana životného prostredia * Prijíma životné prostredie-pre deti z PVC materiálu, ktorý je bezpečné a netoxické pre zaistenie vašej bezpečnosti.

Reálne obrázky

1. Rose gold

2. Ružová

Asi Po Predaji Služby

1. Podporujeme po-predajný servis, ak kupujúci nemá prevzatie tovaru v dobe, prosím, kontaktujte nás na vaše pohodlie. Budeme kontaktovať post office podrobnosti o tomto balíku a kontakt na vás. 2. Ak tento produkt máte akýkoľvek problém alebo chyba, keď dostanete to, prosím, nebojte sa, stačí nás kontaktovať v čase. Môžeme vám lepšie riešenie a budete spokojní s po predajný servis. Vďaka!

Štítky: bazén príslušenstvo fuente, plyšové, tenké bazén float, Pláž zakryť, bazén plávať, swimava nafukovací bazén, dekor flamingo, malý nafukovací bazén, float bazén, ryby, plávať.


( 1 Hodnotenie )

Počet