22 Palcov 55 cm Mäkké Silikónové Ručné Znovuzrodené Dieťa Dievča Bábiky Realisticky Novorodenca Bábika Batoľa Roztomilý Darček k Narodeninám

€46.83


Veľkosť: 22 inch(55 cm), Hmotnosť:cca 1,5 KG(3.3 LB). Bábika je handmade,bude nejaká chyba vo veľkosti a hmotnosti. Hlava,ruky a nohy: Mäkké Simulácia Silikónové vinyl; Orgán:Handričkou plnené bavlna,veľmi mäkké. Oči: Vysoká kvalita Taiwan Akryl oči,nemôže zavrieť alebo blikať. Farba očí môže byť MODRÉ alebo HNEDÉ, prosím e-mail nás, ak budete potrebovať, alebo pošleme na rovnakú farbu ako obrázok. Vlasy: Vysoká Kvalita mohair, môžete umyť a obliecť.Príručka implantácii,môžete umyť a obliecť.Je to baby doll,takže vlasy je trochu menej. Ústa:Magnetické. To príde s magnetickým cumlík, aby sa zmestili do úst. Bábika Oblečenie: Ručné podľa bábiku veľkosti.Bábika príde s oblečením.

Štítky: dieťa reborn nové dorazí, npk modrá, bábika, silikónové dieťa bábiky, ktoré sú vodotesné, bebe reborn vinyl, reborn mäkké silikónové deti na predaj, bebe reborn handričkou, dieťa reborn chlapec a dievča silikónové prsia, bebe reborn dollmai, reborn.


( 0 Hodnotenie )

Počet