1500 Watt EDECOA Solárne Off Grid DC 12v AC 24v 220v 230v Microinverter Čistá Sínusová Vlna 1500w Auto Menič

€206.75


Funkcie

- Vysoká kvalita DC na AC čistá sínusová vlna. - Hlavný ovládací čip prijíma high-speed a stabilné MCU, inteligentné riadenie, monitorovanie v reálnom čase, striedavý (AC) výstup frekvencia je presnejšie a práce je viac stabilný. - Poháňané unipolar SPWM, výstup sínusovej priebeh je čistejšie, THD

Podrobnosti

Dodanie oblasť (Poľsko sklad):

Rakúsko, Belgicko, Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Česká Republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Malta, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko

Dodanie oblasti (Čína sklad):

Rusko, Japonsko, Nový Zéland, Austrália, Indonézia, Kambodža, Spojené Štáty Americké, Kanada, Švajčiarsko, Spojené Kráľovstvo, Malajzia, Filipíny, Thajsko, Južná Kórea, Singapur,

Doprava

Máme expedičné sklady, v Číne a v Poľsku. Môžete vybrať najbližší doprava skladu tak, že môžete dostať balík rýchlejšie. Ak sme nemôže loď vašej krajine, obráťte sa na nás pred objednávke. Zásielky z Číny do vašej krajine môže byť dovozných ciel. Prosím, obráťte sa na miestneho colného úradu pre presné množstvo. Clá sú zvyčajne zbiera express spoločnosti priamo.

Záruka

Poskytujeme jeden rok záruku. Ak zistíte, že výrobok je poškodený, keď dorazí alebo akýkoľvek problém s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 15 dní po obdržaní tovaru, a my vám vymenia za vás. Ak máte akékoľvek pochybnosti, počas používania, kontaktujte nás, prosím, priamo, budeme posielať fotografie, alebo videá, aby vás na nastavenie meniča.

FAQ

Ako si vybrať vhodný invertor ?

Ak vaše zariadenie je odporové zaťaženie, ako sú: žiarivky,rýchlovarná kanvica, bude to ok, ak chcete vybrať upravené vlna invertora. Ale ak je induktívne zaťaženie alebo kapacitné zaťaženie, čistá sínusová vlna invertor je jediná možnosť. Tu je niekoľko induktívne zaťaženie pre váš odkaz: presné nástroje, klimatizácia, chladnička, kávovar, počítač atď.

Ako si vybrať kapacita batérie založené na čas používania zariadenia?

Pracovná doba = kapacita batérie * napätie batérie *0.8/výkon záťaže (H= AH*V*0.8/W) Elektriny a strát a stav batérie nie sú považované za, tak hodnota je len pre referenčné účely.

Je tam žiadne dovozné clo, poplatky alebo dane?

Predajná cena sa nemusia zahŕňať daň a dovozného cla, poplatkov. Produkt, ktorý sa dodáva z Číny do vašej krajine môže mať dovozného cla, poplatkov. Kontaktujte prosím váš miestny alebo colnému úradu na ďalšie informácie.

Štítky: ups 12v 12, sr2ez, menič alternatívu, invertného moc, 220v 5v napájanie, dc dole krok, japna solárneho invertora, micro hybrid invertor, 1500w hub motora, invertného čistá sínusová.


( 2 Hodnotenie )

Počet