1000W 20A ZVS Nízkeho napätia indukčný ohrev dosky modul Napájania Flyback Driver Ohrievač Tesla

€9.13


1. 12-48V nízkeho napätia napájania

2. Menovitý prúd:20A

3. Menovitý výkon:1000W, väčšie napätie, vyššia moc.

4. Testovali sme, keď to funguje 53V napájanie, prúd môže dosiahnuť 30A.To môže byť použitý pre HOBBY hráčov, aby sa malé časti, ochladzovanie, ţíhania a iné tepelné spracovanie, kúrenie rýchlo, veľmi pohodlné.

5. 24V príkon a nie načítať aktuálne je o 3A

6. 48V vstup a č zaťažovací prúd je o 6A

7. Vyššie napätie, tým vyššie prúd pri vykurovanie rovnaké veci, účinok je lepší, ale zároveň kúrenie je tiež vyššia, preto výber vstupného napätia je založená na vaše potreby. Napríklad vykurovanie pod 1 cm štvorcový malé objekty, použite 24 v napätie.

8. kupujúci je potrebné samostatne-za predpokladu, energie a vody, chladiace zariadenie

9. Keď vyrobené s vypínačom napájania, pretože vysoký výkon vo všeobecnosti má funkciu soft start, a to len pohonom na výstupné napätie je pomaly stúpa, zatiaľ čo ak pred napätím do 12v, pripojeného indukčné vykurovacieho okruhu, nebude fungovať a spáliť MOS trubice. Takže napätie dosahuje viac ako 12 v pripojená indukčná vykurovacieho okruhu.

10. Objem vykurovaných objektov nemôže byť viac ako 1/10 z ohrievač, vnútorný objem (to znamená, kúrenie, priemer valca viac ako 1/3 kúrenie, priemer kotúča), inak môže z dôvodu preťaženia a spálil okruh alebo napájania. Hoci tento okruh môže tolerovať 30A vstupný prúd, ale poistenie pre účely práce nie viac ako 20A.

11. Tento okruh môžete urobiť, indukčný ohrev, alebo nahradiť medené rúrky s vysokou frekvenciou transformátor, že to bude silný invertor

Dávajte pozor, aby sa ohrievač: indukciou kúrenie napájanie musí byť aspoň 10A

(Malé Napájanie bude poškodenie tohto ZVS)

Poznámka:

1. Súprava obsahuje kompletnú sadu jazdy prvky obvodu a mosadze.

2. Kupujúci je potrebné priniesť svoje vlastné napájanie a chladenie jednotky.

3. Obvod dosku pomocou obojstrannej laminátové dosky, hlavne medi stopy sú použité na rozšírenie používať celý späť povrchu rezonančný obvod spoločné, kontinuálne pracovať, prosím, pridajte ventilátor, rana dole z výšky, do rezonancie kondenzátory a iné komponenty v pohode.

4. Použitie prepínanie napájania, Prosím, na vedomie, že vzhľadom na vysoký výkon sú vo všeobecnosti pomalý štart funkcie, ktoré sa práve otvorili stroj výstupné napätie je pomaly stúpa, keď je zapnuté pred indukčné vykurovacieho okruhu, ak napätie stúpa na 12V, pretože štart nedostatočné napätie nemôže dovoliť vibrácií, čo dáva dokopy dve súčasné vedenie mos trubice tak, spálené súčiastky.

Takže prvá sa začne prechod napájacie napätie nedosiahne 12V vyššie a potom prístup uvedenie vykurovacieho okruhu.

5. Objem objekt je vykurovaný vnútri ohrievač nesmie presiahnuť 1/5 objemu (v prípade vykurovania valec, potom ohrievač priemer menší ako priemer 1/3), alebo to môže byť spôsobené preťažením alebo burn out napájanie na okruh.

Hoci tento okruh môže tolerovať 20-30A vstupný prúd chvíľu, ale nesmie prekročiť 15A keď bezpečnú prácu, môžete jednoducho pridať ammeter medzi napájacieho zdroja a vykurovacieho vodiča rada, ale vždy sledovať aktuálne preťaženie.

Tento okruh nie len robiť indukčné kúrenie, medené trubky do vysokofrekvenčného transformátora, je výkonný menič.

1. Na zvýšenie chladiča pomocou prispôsobeného substrát ako hrubé ako 8,5 mm!

Kapacita chladenia je veľmi silný.

2. Pomocou M4 piliere, horúčka menšie, efektívnejšie.

Štítky: 1200w zdroj napájania, ih indukčný ohrievač, zvs mini, invertor sunyima, meniče napájania, indukčné zvs, dlaždice, teslacigs tallica tesla, hudba tesla, teslova 12 hudby.


( 5 Hodnotenie )

Počet