Doprava zadarmo/Subwhite/Mahagónové telo/Mahagón krk/Rosewood Hmatníkom/MELODY MAKER, JOAN JETT PODPIS 6string Elektrická Gitara

€206.75


Priateľstvo tipy: Táto gitara. Je potrebné odoslať objednávku. Nová výroba. Výrobný cyklus trvá približne 5 týždňov. Ak ste v dopyte, prosím, kontaktovať predajcu prvý. Obrázok je len pre referenčné štýl a farba len. Prosím ťa, odpusť mi.

gitara prípade:

Popis

Jedná sa o úplne novú gitaru.Vysoká kvalita.Resonable price.Znie to ideálne.Gitara je rovnaký ako obrázky.

Položky, ktoré sú VYROBENÉ V ČÍNE. Nie sú tie originálne, že niektorí z vás hľadajú, ale sú kvalitné a DOBRE stojí za peniaze, ktoré platíte.

O Nás

Nachádza sa v Tsingtao,Čína. Naša Továreň je profesionálny výrobca hudobných nástrojov s dlhou čo histórie. Sme získali bohaté skúsenosti kontinuálnym štúdia a tvorby.

Naše hlavné produkty patria rôzne nástroje, ako napríklad elektrické gitary, elektrické basgitary, gitary, hudobné tašky a puzdrá. Veľký počet medzinárodných klientov majú OEM spolupráce vzťahy s usa.

Máme profesionálne výrobu zručnosti a zariadení. Okrem toho sa môžeme stretnúť spokojnosti zákazníkov kdekoľvek uistiť sa, že naše nástroje, ktoré majú presné tón kvality, krásny zvuk, hladký výkon a elegantný vzhľad. Výrobky našej spoločnosti sú kvalitné a za rozumné ceny.

Naše Výrobné dodržiava zásadu na vysokých kvalít a vyvíja dobrú povesť a zameriava sa na stretnutie potreby našich zákazníkov. Chceli by sme vybudovať čo spolupráce vzťahy na národnej úrovni rozvíjať spoločne s našimi zákazníkmi na posledný.

HARDCASE

Táto gitara je predávajú bez obalu, ale budú bezpečne zabalené a odoslané v

tvarovaná pena kontajner. Ponúkame vysoko kvalitné veci a taška.Ak potrebujete tvrdé veci , viac 70,00 dolárov -$100 je potrebné(vrátane prepravných nákladov). Ak potrebujete jeden,prosím, povedzte mi.Po mojom zmeny ceny môžete platiť.Potom som willsend táto gitara s hardcase na vás.

Doprava

1.Sme pack každá položka veľmi opatrne, s penou. Všetky balík dorazí v dobrom stave!

2.Zvyčajne sme dodaní položky podľa EMS s Čína príspevok , tiež označiť $80-$120. Po sendind položky von ,dáme sledovacie číslo na www.tantra-egypt.sk. Môžete sledovať vaše položku on-line.

Návrat Politiky

Ponúkneme vám plnú náhrady iba položky, ktoré ste obdržali, je odlišný od popis, vráťte ho do 7 dní po tom, ako dostanete to ,a udržiavať ju v dobrom stave ! Po prijatí položky,dáme vám vrátenie peňazí alebo výmenu ! Musíte sa obrátiť so mnou pred vrátiť vec späť.Prosím, prečítajte si NÁVRAT POLITIKY pred vami, aby ho!

O Spätnú Väzbu

1.Ako predávajúcim, ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Budeme radi vrátiť slušnosť. Prosím, kontaktujte nás okamžite, ak je akýkoľvek dôvod, ktorý spôsobuje nemôžete nechať pozitívnu spätnú väzbu. Budeme sa vždy snažiť, aby zákazníci boli spokojní.

2.Prosím nemajú nám zlé komentáre pred problém je vyriešený.

Vďaka

Doprava:

Zvyčajne sme loď sa vašej objednávky, najneskôr do 3 pracovných dní po uskutočnení platby. To zvyčajne trvá 1 až 2 pracovných dní pre prepravu v Číne.

Rôzne krajiny majú rôzne čas účinnosť o iný spôsob dopravy. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám spoľahlivý spôsob dopravy. Ale niekedy medzinárodné vysoko závislé na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Vezmite prosím na vedomie: Impost ciel, daní a poplatku nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sa kupujúci responsibiliy. Odporúčame vám nechať odkaz, dajte nám vedieť, z deklarovaná hodnota pri zadaní objednávky.

Spätná väzba:

Ak ste uspokojiť našich produktov, prosím, daj nám svoju pozitívnu spätnú väzbu. Ste spokojnosť je naša motivácia. Ak tam byť akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás, aby nám pomohli vyriešiť problémy.

Znova, ďakujem vám za vašu pozornosť.

Štítky: diy gitara auta, aria flying v gitara, amp gitara, elektrické gitary, f relikvie gitara, kvalitné elektrické gitary, elektrická gitara auta, suhr gitara recenziu, Elektrická Gitara Krku, electr gitara.


( 0 Hodnotenie )

Počet