1pcs Predáva Taft Pintuck Obdĺžnik Obrus Banquet Okrúhly obrus Obal Pre Svadobné Udalosti, Párty Dekorácie

€7.64


taft pintuck obrus Veľkosť:150 cm 180 cm 225 cm 275cm 305cm Kolo 152x200cm 152x260cm 152x305cm 152x335cm Obdĺžnik Obrusy sú 1pc dizajn. Pre starostlivosť, obrusy sú stroj umývateľný. Pomocou teplej vody, umývanie, low temp suché. Obrusy majú zovreté hrany pre vynikajúce vzhľad. Obrusy sú odolné proti vráskam. Hrúbka: 150gsm (gramov na štvorcový meter) Všetky rozmery sú približné merania v Dôsledku rôznych svetelných podmienkach skutočná farba sa môže trochu líšiť od obrázkov

Funkcia: Ľahko umývateľný a žehlenie. Životné prostredie-šetrné výrobky. Znesiteľné na umývanie a zadarmo vrások. Dobrý dotyk pocit. Široko používaný pre svadbu, paries, oslavy, alebo iné mimoriadne udalosti. 1. O farbe: Všetky tovaru sú prijaté v naturáliách. Ale streľbe svetla, uhol, a nastavenia monitora a ostatných faktorov, ktoré môžu spôsobiť existenciu určitej farby na fotografiách, nie sú problémy s kvalitou, prosím prednosť v druhu, ďakujem! 2. O veľkosti: Všetky rozmery sú merané manuálne,to je normálny jav a chyba merania, všeobecne, merania, chyba je 1-3 cm,dúfam, že sa vám bude rozumieť! 3. O sadzobníka: Všetky naša cena nie je uzatváranie colných, námornej nákladnej je len prepravné, colnej je účtované podľa vášho krajiny je Vlastná od dovozcu, a v každej krajine je Vlastné Pravidlo je iné, Ak majú colné, by ste mali platiť sami, dúfam, že sa vám bude o tom vedieť!

. Chybný tovar musí byť vrátený v lehote 7 dní od dátumu dodania.

. Len chybné položky môžu byť ponúkané výmenu alebo výmenu.

. Prosím, uistite sa, zachovať pôvodné balenie pre návrat.

. Kupujúci by mal zaplatiť poštovné poplatok za vrátenie v akejkoľvek situácii okrem naše viny.

. Sme nebude povinný kupujúceho akékoľvek škody a straty za hranice, aby sumu, ktorú kupujúci má skutočne zaplatili, nám.

. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás.

. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme, že obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti.

Štítky: handričkou tarot, prekrytie tabuľka, obrus tarot, kryt tabl, umenie rám, textílie taft, batik textílie, tucker, kolo obrusy tull, na stôl obrus.


( 1 Hodnotenie )

Počet