ADOREHOUSE Obdĺžnikový Čipky Obrus Vianočný Stôl Kryt Vintage Čipky Pletené Tabuľka Dekor Strana navrhne Domáce Dekorácie

€6.98


Biela Vintage Čipky Pletené Obdĺžnikový Obrus Dekoratívne Tabuľka Kryt Nový Rok Obrusy Pre Strany Dodanie Houseware

Špecifikácie - Materiál: Polyamid Fiber - Farba: Biela, Čierna Veľkosť: 100x145 (39.37 "x 57.09") 145x145 (57.08" x 57.08") 145x220 (57.08" x 86.61") 145x260 (57.08" x 102.36") 35x145 (13.78" x 57.08") - Žiadosti : Tabuľka / Konferenčný Stolík / Tv Skrinka / Jedálenský stôl

Balenie Obsahuje

- Vintage Pletené Obrus x 1

Otázka: môžem získať viac zľavu?

Odpoveď: Ďakujeme za váš záujem o naše výrobky. K dispozícii sú pevné zľavy a kupóny v našej predajni, môžete ich použiť voľne ak spĺňate podrobné podmienky. Sme schopný ponúknuť viac zľavy od našich uvedené ceny boli najvýhodnejšie môžeme poskytnúť pre vás.

Otázka: môžem prispôsobiť produkt?

A: Sme schopní prispôsobiť dizajn a veľkosť pre väčšinu domácich textílií položky v našom obchode. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis pre podrobnejšie informácie.

Otázka: Prečo ruskej zákazníkov je potrebné vyplniť pas informácie?

Odpoveď: Po uvedení vašej objednávky, pas informácie je potrebné vyplniť, keďže pozemok sa budú kontrolovať miestne zvyky v Rusku. Ubezpečujeme vás, že vaše údaje nikdy nebudú zobrazené na tretej strane, a to je pre vás bezpečné poskytovať informácie na www.tantra-egypt.sk.

Otázka: Kedy bude moja objednávka bude odoslaný?

Odpoveď: Zvyčajne potrebujeme 3-5 dní vybaviť váš balíček, nie viac ako 7 dní. Ak je potrebné zásielku bezodkladne, prosím napíšte vaše špeciálne požiadavky pri zadaní objednávky. Tiež, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis pre pomoc.

Otázka: Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Odpoveď: môžete sledovať vašu zásielku na tieto webové stránky s vašou sledovacie číslo: www.17track.net/en (Skopírovaný odkaz a vložiť ho do prehliadača, potom kliknite na tlačidlo otvoriť)

Q: Oneskorené logistiky v Brazília, Mexiko a Čile?

A: Ak váš pozemok prišiel do krajiny, dúfam, že sa vám môže počkať niekoľko dní, od poštového systému v Brazília, Mexiko a Čile zvyčajne trvá viac času na odosielanie zásielok. Ak ste sa nemohli dostať vašu zásielku do 2 týždňov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a my vám pomôžeme vám.

Otázka: Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká?

A: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Vaše peniaze nepôjde na náš účet.

Otázka: Keď sa dostanem peniaze?

Odpoveď: náhrad bude konania do 3-15 dní www.tantra-egypt.sk. Ak máte nejaké otázky na vrátenie otázku, prosím, kontaktujte na www.tantra-egypt.sk Služby Zákazníkom! Vaše pochopenie je vysoko cenený.

- Bez ohľadu na to, čo sa stalo na svoj pozemok, Najprv Nás Kontaktujte a my sa určite pracovať uspokojivé riešenie pre vás.

- Môžete dostávať Plnú Náhradu, ak ste nemohli prijímať zásielky prekročiť Nákup Ochrany Čas.

- Môžete dostávať Plnú Náhradu, ak pozemok je stratené počas prepravného procesu.

- Môžete dostávať Plnú náhradu, ak dostanete zlý výrobok (nesprávna veľkosť, alebo zlé vzor).

- Môžete získať Čiastočné alebo Úplné vrátenie peňazí podľa rôznych situáciách, ako je napríklad farba rozdiel, defektný, poškodený výrobok, znečistený, atď.

- Môžete dostávať Plnú náhradu alebo Uskutočniť Výmenu, ak sa vám nepáči produkt alebo umiestnené na nesprávne poradie a vy ste povinní vrátiť pozemok rovnako.

- Všetky výnosy/výmeny by mali byť v Pôvodnom Obale a Resalable Stave . Nebudeme akceptovať žiadne použité, umyť, poškodené, zvlnené produkty.

Štítky: kryt matraca, posteľ kryt protector, poc slnečné okuliare, bontee, 7 cm, požičovňa patch, čierny pondelok, kvet gombík, dievča červené tričko, hub tesnenie.


( 0 Hodnotenie )

Počet