Uxcell 4pcs 6200/12-2RS Hlboké Drážky Guľkové Ložiská 12 mm x 30 mm x 9 mm Double Sealed Chrome Steel P0(ABEC1)

€7.38


POZNÁMKA: pozri obrázok a vyberte správny typ ložiská pred objednávky (uzavretá alebo Štít na OBOCH alebo na JEDNEJ strane ložiska). Prípona na ložisko len pre rozlišovať medzi Zapečatené a Štít typ ložiska. To by nemalo mať vplyv na používanie našich výrobkov.

Popis:

Single-row, pre-mazaním, normálne presnosť. Hlboké Drážky Guľkové Ložiská sú jedným z najčastejšie používaných valivé ložiská. Používajú sa na radiálne a axiálne zaťaženie v oboch smeroch. S malým trením a high-limit rýchlosti, Guľkové Ložiská sú nákladovo efektívne a vyžadujú minimálnu údržbu. Vhodné pre všetky druhy priemyselných zariadení, micro motor, malé rotačný motor, kancelárske potreby a podobne.

Výber Sprievodca:

Štíty (Označenie Prípona Z/ZZ) - Vysoká rýchlosť. Chrániť pred nečistoty a usadeniny.

Zapečatené (Označenie Prípona RS/2RS) - Vyrobená z oceľového plechu posilnené NBR (olej - a kvapalina-odolný). Dolná hranica rýchlosti ako Štít Ložiská.

Špecifikácia:

Model: 6200/12-2RS

Pečať Typ: Double Sealed

Vnútorné Závod/Vonkajšie Závod Materiál: Chróm, Oceľ (GCr15)

Klietka Materiál: Razenie Ocele

Vnútorný Priemer (d): 12 mm

Vonkajší Priemer (D): 30 mm

Hrúbka (B): 9 mm

Dynamická nosnosť (Cr): 5.1 kN

Statická nosnosť (Vr): 2.38 kN

Trieda presnosti: P0 (ABEC1)

Úroveň Hluku: Z2

Počet Pack: 4pcs

Štítky: vlnitá kladka ložiská, 10 nf, bicykel 6902 keramické ložiská, 8x16x5 ložisko, guľkové ložisko vankúš, 688zz ložisko, ložisko kfl, ložisko mf84zz, 6001 guľôčkové ložisko, h groove ložisko.


( 2 Hodnotenie )

Počet