2 ks 693 Plný Keramické Ložiská ABEC-9 3X8X4 mm ZRO2 Zirconia Keramické ložiská, fishing cievky

€14.05


TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

693 Plný Keramické Vŕtania Ložiska priemer: 3 mm Vonkajší priemer: 8 mm Šírka (B): 4 mm Presnosť: ABEC-9 Štandardná vôľa: C0 Lopta Materiál: Keramické Ložisko Materiál: Keramické Ložisko Vlastnosti : bez mastnoty voľného beh Použitie : Fishing Cievky Ložisko Plný Keramické Ložiská Pre Fishing Cievky Nové inovované plný keramické ložiská druhá generácia kvality ABEC-9 Tajná Zbraň pre dlhé vzdialenosti kolieska Cast dlhšie a rýchlejšie Super odolný voči korózii ložísk ložisko môže pracovať v slanej vode Vysoká rýchlosť ložisko, aby ste cast dlhšie a rýchlejšie

AKÝ JE CELÝ KERAMICKÉ LOŽISKÁ?

Plný keramické ložiská sú odolné voči magnetické a elektrické izolácie, opotrebenie a odolnosť proti korózii, oil-free self-mazacie, vysoká teplota a vysoká teplotná odolnosť, a môžu byť použité v mimoriadne zložitých prostredí a osobitné pracovné podmienky. Na ferrule a koľajových telo sú vyrobené z oxid zirkoničitý (ZrO2) keramického materiálu. Keramické ložiská má vlastnosti vysoká odolnosť voči teplotám studenej odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu, korózii, magnetické izolačný odpor, oil-free self-mazanie a vysoká rýchlosť rotácie. To môže byť použitý v mimoriadne zložitých prostredí a osobitné pracovné podmienky. To môže byť široko používané v leteckej dopravy, leteckých, námorných, ropné), chemického, automobilového, elektronického zariadenia, hutníctvo, elektrickej energie, textilné, čerpadlo, vedeckého výskumu a národného obrany vojenské. High-tech produkty pre nové materiály aplikácie.

NOSNÚ KONŠTRUKCIU

Plný Keramické Ložiská= + Keramické Von Krúžok + Keramický Vnútorný Krúžok + Keramické Gule

RainDew Značky Príbeh

Ako profesionálny ložisko výrobcu a Ložisko Výrobcu v Číne. Spoločnosť bola založená v roku 2007, nachádza sa v DongGuan Číne. Má bohaté odborné znalosti v oblasti výroby rôznych guľkové a valčekové ložiská. Jeho automatické ložisko výrobné linky sú najviac rozšírené úrovni doma i v zahraničí, a produkuje 10 miliónov kusov ložisko ročne. Sme skontrolujte ložiská kvality, aby zabezpečili ich vykonávanie presne tak, ako je uvedené. To je dôvodom nášho ďalšieho rastu a úspechu. V roku 2010 sme založili naše guľkové ložiská distribútor obchodná spoločnosť urobiť export našich ložísk.

Štítky: kastking cievky morské, kolo keramické ložiská, cievka feeder, de peche, kite riadok valca, daiwa, 6202 ložisko, ryby snakehead, slané baitcasting cievky, tsurinoya ul.


( 1 Hodnotenie )

Počet