Pôvodné JBC C210-021 kazety spájkovanie tipy

€29.77


Produkty Ukázať, Prečo Kúpiť JBC?

1. Spájkovanie na nižších temps 50°C nižšia než v iných značiek 2. Rýchlo temp obnovy 350°C do 2 sekúnd 3. Tip život x5 krát Použitím Spánok a režim dlhodobého Spánku funkcie 4. Rýchle a Jednoduché kazetové ťažba Ušetriť čas a zvýšenie produktivity 5. Sedem rôznych nástrojov, riadiaca jednotka umožňuje 7-nástroj zmeniť 6. Viac ako 400 kazety Šité modely, 7. Ergonomické a pohodlné Krátke tip-na-grip 8. Prívetivé menu na prispôsobenie Viac ako 20 parametrov a počítadlá 9. Neustále inovácie produktu Stretnutie zákazníkov spájkovanie potreby 10. Komunikačné Stanice-PC Spravovať vaše práce na diaľku Naše Služby výhodou handif MRO integrované obstarávanie služieb

1.Ušetrite čas

Procesu obstarávania je použitie elektronického obchodu, efektívne úspory obstarávania čas a obstarávanie zamestnancov.

2. Krátke dodacie lehoty

veľké množstvo zásob, aby sa zabránilo niektoré výrobné podniky v dôsledku nedostatku, nemôže byť použité na výrobu poškodené zariadenia.

3.predpoveď obstarávania

Zákazníci prostredníctvom MRO obstarávania integrácia a handif stránkach systém synchronizácia dokovacej, lepšie ovláda požadované dodania produktu cyklus, ak chcete vytvoriť optimálne nákup plán.

4. náhle nákupu

Zákazník údržbu, údržbu, prevádzku a príbuzné produkty, pretože to je nejaký spotrebný materiál, tak často v používaní škody vzniknuté v niektorých neplánovaný nákup v tomto čase handif MRO je jednoduchý proces a relatívna anastomosis s širokú škálu produktov, zlepšenie podnikovej spracovanie úrazové riziko nehody.

5. zabezpečenie kvality

Handif integrované MRO nákup priamej spolupráci s mnohými značky výrobu Naša Spoločnosť Handif - svetových priemyselných MRO obstarávania dodávateľov

Shenzhen handif Technology Co., S.r.o. je lídrom v integrovaných obstarávania dodávateľ v svetových Priemyselných MRO, pre priemyselné a komerčné zákazníci poskytujú one-stop produkt, službu, prostredníctvom integrácie s dodávateľským reťazcom s cieľom pomôcť zákazníkom znížiť skryté náklady z mnohých kategórií malé množstvo obstarávania, zlepšiť prevádzkovú efektivitu, na dosiahnutie obstarávaním transparentnejšie a sledovateľné.

Handif hlavné produkty vrátane

Zváracie zariadenia a spájkovanie tip , stroja, zariadenia a spotrebný materiál, nástroj & spotrebný materiál ,prístrojové vybavenie a pracovné potreby ,kancelárske potreby a svietidlá, materiály odovzdanie & skladovanie, bezpečnosť výrobku , výbuchu & uhlia bezpečnosti , elektrických a elektronických , mechanických & kvapaliny na prenos energie , ventily a armatúry , spojovací materiál a predaj , priemysel kontroly , laboratórne analýzy stroj, laboratórne vybavenie a prístrojové vybavenie , testovania a laboratórne spotrebný materiál , zámorských kúpnej o 20 produkt linka , 320 kategórie ,2800 podkategórie, 8682subclasses,viac ako 1 milión produktu.

Informatizáciu

Máme desiatky TO R & D tímu, self-nezávislý výskum a vývoj cloud EPS obstarávania systém riadenia, PI produkt informačný systém ERP business management system, SRM/CRM dodávateľ/ odberateľ systém riadenia, môžete účinne chrániť potreby zákazníka sú prvýkrát rýchle reakcie. Zároveň zákazník, systém môže poskytnúť e-katalóg , punč údaje dokovacej služby podľa rôznych medzi zákazníkmi systémov. Naše Certifikáty Balenie a Dodávka Dodania: 7 až 15 dní Platby: Banka, Westerun Únie, Paypal Zásielky: A.By Kuriérska:4-7 Pracovných dní od špeciálna ponuka B.By Vzduch: 7 Pracovných dní na vymenovaný letiska

C.By Mori: 20-25 Pracovných dní na vymenovaný port

FAQ

Otázka: môžem umiestniť príklad objednávky?

A: samozrejme, vitajte na kontrolu položky, funkčnosti, kvality a našich služieb.

Otázka: máte nejaké MIN hranica?

Odpoveď: Áno, MIN všeobecného objednávky je 5 KS.

Otázka: Je poštovné zadarmo?

Odpoveď: zásielky poplatok určuje podľa hmotnosti zásielky a zásielky metóda.

Q: aké platby sú prijateľné?

A: T/T, Paypal a Western Union, tam je extra 4.4% manipulačný poplatok, ak Paypal zvolili.

Q: aké spôsoby dopravy sú k dispozícii?

Odpoveď: DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, VZDUCHU (dverí k dverám).

Otázka: Ako sa o dodacie lehoty a dodacie lehoty mojej objednávky?

Odpoveď: dodacia lehota je zvyčajne 2-8 pracovných dní v závislosti na poradí qty; doba dodania je zvyčajne 3 až 5 pracovných dní, potrebuje extra 2-3 pracovných dní odľahlé oblasti.

Štítky: kaisi nástroj, cínové spájky, jabe ud1200, stanica c210, c210, c210 jbc, jbc tip, c245 tip, jbc t245 tipy, c245 jbc.


( 0 Hodnotenie )

Počet