JBC spájkovanie tipy C245-906 spájkovačka pre CD-2BE spájkovacie stanice

€21.50


Popis produktu JBC spájkovanie tipy C245-906 spájkovačka pre CD-2BE spájkovacie stanice

1.Miesto Pôvodu: Španielsko

2. Veľkosť balenia: 183 x 60 x 34 mm

3.Veľkosť balenia: 26gr

4.package: 1pcs/taška

5. Certifikácia: SGS ROHS

Produkty Ukázať, Prečo Kúpiť JBC?

1. Spájkovanie na nižších temps 50°C nižšia než v iných značiek 2. Rýchlo temp obnovy 350°C do 2 sekúnd 3. Tip život x5 krát Použitím Spánok a režim dlhodobého Spánku funkcie 4. Rýchle a Jednoduché kazetové ťažba Ušetriť čas a zvýšenie produktivity 5. Sedem rôznych nástrojov, riadiaca jednotka umožňuje 7-nástroj zmeniť 6. Viac ako 400 kazety Šité modely, 7. Ergonomické a pohodlné Krátke tip-na-grip 8. Prívetivé menu na prispôsobenie Viac ako 20 parametrov a počítadlá 9. Neustále inovácie produktu Stretnutie zákazníkov spájkovanie potreby 10. Komunikačné Stanice-PC Spravovať vaše práce na diaľku Naše Služby výhodou handif MRO integrované obstarávanie služieb

1.Ušetrite čas

Procesu obstarávania je použitie elektronického obchodu, efektívne úspory obstarávania čas a obstarávanie zamestnancov.

2. Krátke dodacie lehoty

veľké množstvo zásob, aby sa zabránilo niektoré výrobné podniky v dôsledku nedostatku, nemôže byť použité na výrobu poškodené zariadenia.

3.predpoveď obstarávania

Zákazníci prostredníctvom MRO obstarávania integrácia a handif stránkach systém synchronizácia dokovacej, lepšie ovláda požadované dodania produktu cyklus, ak chcete vytvoriť optimálne nákup plán.

4. náhle nákupu

Zákazník údržbu, údržbu, prevádzku a príbuzné produkty, pretože to je nejaký spotrebný materiál, tak často v používaní škody vzniknuté v niektorých neplánovaný nákup v tomto čase handif MRO je jednoduchý proces a relatívna anastomosis s širokú škálu produktov, zlepšenie podnikovej spracovanie úrazové riziko nehody.

5. zabezpečenie kvality

Handif integrované MRO nákup priamej spolupráci s mnohými značky výroby

Štítky: c245 na spájkovanie, kaisi nástroj, žehlička jbc tip, jabe ud1200, c210 jbc, jbc spájkovacia stanica, c245 tip, jbc t245 tipy, jbc, c245.


( 1 Hodnotenie )

Počet