Smart Hodinky Nabíjačku Nabíjací Dok Pre Fitbit Naopak 3 Fitbit Zmysel Pre Inteligentné Hodinky Námestie Disku Nabíjačku Fitbit Nabíjací Stojan

€3.17


Smart Hodinky Nabíjačku Nabíjací Dok Pre Fitbit Naopak 3 Fitbit Zmysel Pre Inteligentné Hodinky Námestie Disku Nabíjačku Fitbit Nabíjací Stojan

Funkcie: 1. Platné Model: Tento nabíjací dock je určený pre Fitbit Naopak 3, pre Fitbit Zmysel. Vezmite prosím na vedomie, že nabíjací dok nie je platná pre ostatné modely hodiniek v súčasnosti.

2. Ľahko sa prenáša: nabíjanie kábel opatrenia o 100 cm/3.3 ft na dĺžku, a nabíjací dok je kompaktný a ľahký, aby bolo vhodné pre turistov a komerčných používateľov. A to môže urobiť nabíjanie vášho smartwatch oveľa pohodlnejšie.

3. Jednoduché Používanie: nabíjanie dock funkcie dock typ dizajn, len dať pozor na Fitbit Naopak 3, alebo sledovať Fitbit Zmysel zľahka na plnenie dock na nabíjanie, a nabíjateľné sledovať displej je ľahko pozorovať.

4. Vysoko-kvalitný Materiál: nabíjačka je vyrobená z eko-šetrné ABS a PC materiál, ktorý je odolný.

5.Ochrana napájania: nabíjací dock môže držať hodinky pre Fitbit Naopak 3 a hodinky pre Fitbit Zmysel pre bezpečné z viac-aktuálne alebo viac-nabíjanie.

Špecifikácie:

Meno: Smart Hodinky Nabíjací Dok

Platné model: Kompatibilný pre Fitbit Naopak 3, pre Fitbit Zmysel

Dĺžka kábla: cca 100 cm/3.3 ft

Farba: čierna

Štýl: 80° štvorcovou doskou

Váha: cca 78g

Vstup: 5V--1A

Výstup: 5V--1A

Veľkosť produktu: o 5.5*7*7 cm/2.17*2.76*2.76 v, nabíjačka veľkosť pozície: asi 3,5*5 cm/1.38*1.97 v

Veľkosť balenia: o 9*6*7.5 cm/3.54*2.36*2.95 v

Balenie Zoznam:

1*Nabíjací Dok pre Fitbit Naopak 3/pre Fitbit Zmysel pre Inteligentné Hodinky (hodinky, nie je súčasťou balenia)

Štítky: poplatok fitbit poplatok 3, fitbit poplatok 3 štrasom, fitbit poplatok 3 veľké, nabíjačka smartwatch, náramok fitbit zmysel, fitbit 3 versa, fitbit zmysel, fitbit zmysel smartwatch, fitbit poplatok ٢, oppo hodinky.


( 0 Hodnotenie )

Počet