Pre Samsung Galaxy 46 mm/výstroj S3 Metal sledovať kapela Drahokamu žien Náramok Náhradná Pre huawei sledovať GT 2 popruhy náramok

€8.77


Pre Samsung Galaxy 46 mm/výstroj S3 Metal sledovať kapela Drahokamu žien Náramok Náhradná Pre huawei sledovať GT popruhy náramok

Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné. Personalizované Pre Samsung Galaxy 46 mm remienok s týmto rafinované nahradenie zápästie band. Hodinky NIE sú zahrnuté. Premium kovového materiálu s miernym hebkosť a jemnú remeslá, aby bolo pohodlné na nosenie a trvanlivé. Kapela pochádza s tienidla na oboch koncoch, ktoré zámky na Hodinky Kapela Rozhranie presne a bezpečne. Jednoduché a priame inštalácia a jedno tlačidlo odstránenie. Uvoľnenie kolíkov, aby kapela jednoduché na inštaláciu a odstránenie. Nerezové spony spona pre uzavretie. Popruh dĺžka: 180 mm Remienok šírka: 22 mm Kompatibilný:( 22 mm Sledovať Popruhy )

Pre HUAWEI GT HODINKY

Pre Samsung galaxy sledovať 46 mm

Pre Samsung Výstroj S3 Hranica

Pre Samsung Výstroj S3 Classic

Pre Xiao Huami Amazfit Stratos Pace 2

Pre Xiao Huami Amazfit Stratos Tempo 2S

Pre Xiao Huami Amazfit 2/2S

Pre TicWatch Pro Poznámka: 1.Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec 2.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. 3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.Ďakujeme! Balenie Obsahuje: 1* Výmena Watchband (Pozor nie je súčasťou), Čo je www.tantra-egypt.sk Prepravy?

www.tantra-egypt.sk Doprava je one-stop spôsob dopravy, že oficiálne poskytol www.tantra-egypt.sk a Cainiao Siete. Ako koncový na konci cezhraničnej logistické služby, obsahuje prvý-mile vyzdvihnutie služby, konsolidácia služby, medzinárodné linky-haul služby, colné odbavenie služby, last-mile dodacej služby. Okrem toho obsahuje aj globálne sledovanie služby, zákaznícky servis a logistické riešenia sporov služby, a platforma zaručená náhrada služby.

Prečo www.tantra-egypt.sk Prepravy?

Po uvedení vašej objednávky na www.tantra-egypt.sk, predávajúci zašle balík na našu doprava centrum. Tu, môžeme sa uistite, že váš balík bude zaobchádzať opatrne a dodáva na čas, a pridáme sledovanie informácií na vašej objednávky detaily tak, že môžete sledovať váš balík kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

Ako dlho trvá pre môj balíček dorazí, ak môžem použiť www.tantra-egypt.sk Prepravy?

To závisí od toho, ktorú možnosť si vyberiete.

Balíky, ktoré sa posielajú so www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava zvyčajne trvať 15 do 45 pracovných dní, keďže www.tantra-egypt.sk Premium Doprava bude poskytovať odhadovaný čas doručenia od 7 do 15 pracovných dní. Pre Samsung Galaxy 46 mm/výstroj S3 Metal sledovať kapela Drahokamu žien Náramok Náhradná Pre huawei sledovať GT popruhy náramok

Štítky: iwatch3, applw sledovať band, náramok oppo hodinky, sólo slučky pre apple hodinky, gt 2 huawei popruh, umenie lesk lepidlo, gt 2e huawei hodinky remienok, gt2 huawei popruh, náramok gt2 huawei, gt huawei popruh.


( 0 Hodnotenie )

Počet