1Pair Unisex Nohu Corrector Stredných Zdravotníckych Kompresné Ponožky Tlak Lekárskej Kvality Kolená Vysoké Podporu Rukáv 30-40mmhg Nové

€3.47


1Pair Unisex Nohu Corrector Stredných Zdravotníckych Kompresné Ponožky Tlak Lekárskej Kvality Kolená Vysoké Podporu Rukáv 30-40mmhg Nové

O produkte:

1. Funkcie: 30-40mmhg sekundárne tlak Teľa Kompresie Rukávy Dostať krvný obeh. Skvelé pre úľavu, kŕčové žily, shin dlahy, teľa kompresie, teľa kŕče alebo druhej nohy, opuchy otázky. Prevenciu vzniku krvných zrazenín po operácii a dobre sedí na rozdiel od iných lekár predpísal tuhý odrôd. Tieto rukávy umožní obnoviť rýchlejšie a pocit silnejší.

2. Multi aplikácia: používa sa pre únavu, bolesť, stuhnutosť, bolesť, opuchy, kŕče, shin dlahy, kŕčové žily, lymphedema, pri zápaloch žíl, DVT (hlboká žilová trombóza), krvné zrazeniny a plantárna fasciitis.

3. Pohodlné materiálov - Vyrobené z odolného, ľahký, priedušný, vysokej kvality lycra materiálov a vynikajúci vlhkosti wicking priadzí pre maximálne pohodlie a priedušnosť. Starostlivo merať pre presné uchytenie, ktoré sa hodia práve na svoje teľa, nie príliš tesné, že sú tak pohodlné, že ste/'ll zabudnúť na ich máte na to!

4. Každodenné použitie, a veľa aktivít - Naše teľa kompresie rukávy sú ideálne pre každodenné použitie, najmä pre ľudí, v maloobchode, ošetrovateľstva, cestovné, stravovacie a nové pracovné miesta, ktoré vyžadujú, aby ste sa na nohy veľa. Sú tiež ideálne pre beh, chôdza, cyklistika, basketbal, baseball, volejbal atď.

Multi aplikácie: Používa sa pre únavu, bolesť, stuhnutosť, bolesť, opuchy, kŕče, shin dlahy, kŕčové žily, lymphedema, pri zápaloch žíl, DVT (hlboká žilová trombóza), krvné zrazeniny a plantárna fasciitis.

Každodenné použitie, a veľa aktivít

Naše teľa kompresie rukávy sú ideálne pre každodenné použitie, najmä pre ľudí, v maloobchode, ošetrovateľstva, cestovné, stravovacie a nové pracovné miesta, ktoré vyžadujú, aby ste sa na nohy veľa. Sú tiež ideálne pre beh, chôdza, cyklistika, basketbal, baseball, volejbal atď.

Podrobnosti: Pohlavie: unisex. Stav: 100% zbrusu nový Typ položky: Teľa Kompresný Rukáv Materiál: lycra Farba: čierna/béžová Sekundárne tlak: 30-40mmhg Platné sezóna: jar, leto, jeseň, zima.

Návrh: Kvôli zlej tlak a vysoká citlivosť starších, starší nad 45 rokov, prosím vyberte si veľkosť, ako vaše bežné nosenie veľkosť.

Štítky: ortézy kolena, skryť, tenké členok podpory ortézy, kompresné ponožky medica, lekárske istrument, vzdialenosť tracker, lekárske kompresné ponožky kŕčové nohu, zdravie, príslušenstvo medic, Top Kvalita.


( 3 Hodnotenie )

Počet