2020 Najnovšie držanie tela Corrector Ortézy Pleca Späť Pásu Podpora Zdravotníckych Clavicle Terapia Bedrových držanie tela Korekcia pre Mužov, Ženy

€4.12


【Úľave od Bolesti a Správne držanie tela Kedykoľvek] vyzýva Späť držanie tela Corrector je presne desigend pre mužov a ženy, ktorí chcú mať dobré držanie tela a zdravia života. Či už potrebujete obnoviť z úrazu alebo chcete zlepšiť držanie tela, začať na sebe naše držanie tela corrector zložená z 20-40 minút a postupne zvýšiť na 1 hodinu denne, môžete trénovať svoju svalovú pamäť, prestavať váš stavcov, posilnenie svalov, obnovenie mobility. Umožňujú zmierniť bolesť krku, ramien a chrbta, tiež zlepšiť zlé držanie tela zvyk 【Jedinečná Ergonómia Dizajn] vyzýva Prijíma profesionálne ergonómia dizajn, ktorý distribúcia tlaku v hlavných oblastiach podpory na vašom krku, chrbta a ramien, tak zmierniť vašu bolesť a umcomfortable effctively a zlepšiť zlé držanie tela.S ergonomickými suchým zipsom a popruh zostávajú vaše držanie tela za správne, efektívne. 【Ľahký & Pohodlné a Ľahké na Nosenie] vyzýva Ľahký a priedušná držanie tela corrector je vyrobený výlučne pre vaše pohodlie, začať na sebe, a pocítite rozdiel! Späť rovnátka splniť väčšinu obvod hrudníka od 27.5" na 47.2". Jeden nosenie veľkosť je vhodná pre unisex, muži, ženy, deti, chlapci a dievčatá. Stačí serveal minút, veľmi ľahko sa nasadzuje a vzlet bez akejkoľvek záťaže. To pokrytie vašich rovnátka tesne bez uvoľnite a padajú. 【Bezpečné Priedušná Pohodlné Textílie] vyzýva Vyrobené z poistného robustný, ale ľahký materiál neoprén, ktoré je bezpečné, mäkké, priedušné, odolné a umývateľné. S najmodernejšími predné nakladacie dizajn, aby nositeľ pocit, super mäkké a pohodlné na pokožku, ramená a telo. Prísť s 2 odnímateľné rameno podložky zarovnané a minimalizuje tlak podpazuší, ale aby ste sa cítili pohodlnejšie a relax. 【Nezistiteľný & Neviditeľné Pod Oblečením] vyzýva S 2 nastaviteľnými ramennými prackami a stickable suchý zips dizajn sú pevne nosenie na chrbte, rovnako ako spodná bielizeň. Môžete nosiť nad alebo pod košele a blúzky, zatiaľ čo poskytuje vám maximálne rameno späť držanie tela podporu. Po sebe na chvíľu, ktorú ešte nemám pocit, že ste nosiť späť rovnátka samozrejme. S tým musíte byť najviac sebaistí a čestné jedno, či pracujú, alebo dátum, Ale nikto vedieť, že ste na sebe, držanie tela corrector. - Odporúčame rozdeliť 3 kurzy do 3 týždňov a dopĺňa takto : 1.Adaptačné obdobie: nemá byť príliš tesné, že váš chrbát a chrbticu trochu času na prispôsobenie pomaly. 2.Úprava obdobie: By, aby sa vaše držanie tela rovnátka trochu tesný zlepšiť držanie tela. 3.Udržiavacie obdobie: Uchovávajte tesnosť držanie tela corrector s cieľom zachovať vaše svaly pamäť. Ako dlho môžem nosiť držanie tela corrector každý čas ? -Odporúčame vám začať s 15 minút a zvýšiť čas pomaly od 15 minút do 2 hodín. Môžete zvýšiť alebo znížiť čas na základe vašej vlastnej situácie, alebo pocit.

Štítky: jockstrap žena, corrector postur, späť podpora, bedrová podpora, nohu masáž nástroja, vzduch bedrových trakcie, zdravie, muži držanie tela, kovové späť traky, bedrové operadlo pásu.


( 0 Hodnotenie )

Počet