Nastaviť van Toppik Haarpoeder 9 Kleuren Haar Volledige Haar Priame Fibras Capilares vlákniny hold sprej poeder haar behandeling

€8.27


rast vlasov prášok vlasy budovy vlákien

Multi-farebné možnosti, veľké množstvo, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis Black-čierna tmavo hnedá-tmavo hnedá stredne hnedá-stredne hnedá Svetlo hnedá, svetlo hnedá, zlatá STREDNÁ BLOND svetlo zlato-LIGHT BLOND Sivá-SIVÁ Červená Hnedá-AUBURN Beibai-BIELE Keď používate, je len potrebné, posypeme vlasov-zvyšuje vlákniny v rednutie časť vlasov a jemne si česať vlasy na dokončenie celého procesu "vlasy" za 30 sekúnd. Vlasov-zvyšuje vlákno vytvára elektrostatický efekt po tom, posypať a nečesané, a je rýchlo zapletené na vlasy a vlasy, ktoré rastie opäť rastie, takže vlasy silné a bohaté, a celkový pocit je prirodzený a bezchybný, aj keď je to v blízkosti očí, že nie je ľahké nájsť. Jemné účinky, aby ste sa cítili v pohode. Raz vlasov-zvyšuje vlákien sa používa, nie je možné ľahko oddeliť jemným hlasom, česanie vlasov, alebo dokonca fúka vietor. Dokonca aj vtedy, ak je potenie, že to nebude mať vplyv, ale to môže byť dôkladne umyté šampónom. Ak šaty sú zafarbené vlákniny, len ich odstránenie s ľahkou rukou a nikdy rozmazať golier nohavice, takže sa môžete cítiť kúzlo bez akýchkoľvek starostí.

Spätná väzba:

1 Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť.Sme vážim si každého zákazníka.Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2 Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 3, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. 4 Vracajúcich sa zákazníkov sú dané väčšie zľavy, ako aj pekné darčeky uznania. Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: šaty dievča littl, mastné vlasy, sond bar, vlasov toppik, careprost, dropshipping 2020 hot predaj, airwrap dyson, protetické vlasové vlákna, mince india, lite šok.


( 1 Hodnotenie )

Počet