MeiYanQiong 20ML Rýchlo Silný Rast Vlasov Podstate Strata Vlasov Esenciálny Olej, Kvapalina Liečba, Prevencia vypadávania Vlasov Vlasy

€2.34


MeiYanQiong 20ML Rýchlo Silný Rast Vlasov Podstate Strata Vlasov Esenciálny Olej, Kvapalina Liečba, Prevencia vypadávania Vlasov Vlasy

Použitie Metódy: 1. Pridať primerané množstvo tohto produktu šampón (100ml šampón plus 3ml). Pridáme zmiešané šampón. Ako obvykle šampón metóda môže byť. 2. Môže byť priamo odkvapkávanie 2-3ml v dlani, rovnomerne nanáša na vlasy. 3. Používaný pred a po trvalej na opravu vlasy škody spôsobené tepla. 4. Niekoľko kvapiek výrobku môžu byť zmiešané rovnomerne s maska na vlasy, bude vám dvojitého vytvrdzovania.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, PayPal, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

1.Dropshipping a kombinovať na prepravu sú oboma tovar v našom obchode.

2.Môžete kombinovať všetky položky, veľkostí a tak ďalej. viac o množstvo, viac zľavu.

3.Veľkoobchod a prispôsobiť sú vítané ! Zasielame tovar do svojho zákazníckeho directy.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Ak ste spokojní na našich produts, pls, dajte nám postive spätnú väzbu. Ďakujeme!

Pls kontakt s nami pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Vaše povzbudenie a podpora je neustále vpred hybnosti. budeme sa snažiť pre yourSatisfaction. Ešte raz vďaka za vašu podporu a pomoc všetkým čase.

Štítky: rast vlasov olej, cbr650f riadenie klapky, Vypadávanie Vlasov Produkt, rast vlasov produkt, rast vlasov, Aichun Krása, trinny londýne zázrak blur, Fúzy Rast Olej, vypadávanie vlasov, kačica hrnček.


( 0 Hodnotenie )

Počet