TOMSHOO 750 ml Full Titanium Fľaša na Vodu s Možnosťou Plastové Veko Vonkajšie Kuchynské potreby na Kempovanie Turistika Cyklistické Vody Pohár Športové Fľaše

€24.02


Táto fľaša na vodu s full titanium konštrukcia je pevná a súčasne ľahká, odolná voči korózii a dobré ľudské zdravie. Je vodotesné a utesnených s inovované závitov a silikónové tesnenie. Zadarmo plastové veko sa dodávajú vám umožní zmeniť veko podľa rôznych potrieb. Ak chcete, aby vaše športové alebo cestovanie pohodlnejšie a zábavnejšie, ponúkame mäkké puzdro na prepravu fľaše, nech ste kdekoľvek. Vlastnosti: Rozmer: 2.8" * 9.8" (D * H), Kapacita: 750 ml, dodať dostatok vody pre vaše cestovanie alebo šport. Full titanium výstavby v oboch fľaše a veko pre vysokú pevnosť a minimálna váha (6 oz). Titán materiál prepožičiava žiadny zápach a chuť nápojov, odolný voči korózii a netoxické. Závitovým vekom je jednoduché zaskrutkujte a vyskrutkujte; silikónové tesnenie zabraňuje úniku kvapaliny. Obsahuje extra plastové veko pre výmenu. Slučka na veko pre jednoduché pripevnenie na karabínu, alebo batoh. Prísť s mäkké puzdro pre pohodlné skladovanie a prepravu, ideálny pre telocvični športy, camping, turistika, turizmus, bicyklovanie a domáce použitie. 750 ml Špecifikácie: Materiál: Titán Rozmer: 70 * 250 mm / 2.8 * 9.8 v Hmotnosť: 167g / 5.9 oz Veľkosť balenia: 300 * 85 * 85mm / 11.8 * 3.3 * 3.3 v Balení Hmotnosť: 290 g / 10.2 oz 550ml Špecifikácie: Materiál: Titán Kapacita: 550ml Rozmer: 70 * 190 mm / 2.8 * 7.5 v Hmotnosť: 120 g / 4.2 oz Veľkosť balenia: 300 * 85 * 85mm / 11.8 * 3.3 * 3.3 v Hmotnosť balenia: 247g / 8.7 oz Zoznam Balíkov: 1 * Titán Fľaša Na Vodu 1 * Plastové Veko 1 * Skladovacie Puzdro

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: hvac stroj, riad cestovného ruchu, sporák tomshoo, banky hip, riad titanium, riad pre turistiku, vonkajšie titanium, TOMSHOO, titán tomshoo, banky titanium.


( 1 Hodnotenie )

Počet