Vysoká Kvalita Jinhao 159 Plniace Pero Atramentové Perá na Písanie Luxusné Školského Úradu Podnikania Dodávky 0,5 mm Stredná Nib Caneta

€4.95


Ak potrebujete 159 plniace pero darček box set, prosím, kliknite na obrázok nižšie na nákup. Ďakujeme!

Funkcia:

Nib:0,5 mm stredná Spp: skrutka typ Obmedzené dĺžka 152 mm Priemer 20 mm Každé pero hmotnosť:50g Package:1xfountain pero,1xpen puzdro pôvodný pero neobsahuje atrament, ďakujeme za pochopenie.

Zobraziť Podrobnosti

Zlaté pero výbava

Strieborné Pero Výbava

★★Ak sa akékoľvek problémy spôsobené(ako nedostali alebo pero nefunguje), prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problémy. Všetky perá nezahŕňajú atramentu. pretože Atrament nie je vhodný pre diaľkovú prepravu. Ale prosím, nebojte sa, Veľa supermarkete je uhlíka atrament bude vzťahovať. Ďakujeme za pochopenie. Ďalšie inštrukcie: nepoužívajte rôzne farby v rovnakom čase. Toto správanie bude vážne poškodiť váš senior pero.

S cieľom zabezpečiť plynulé písanie.Po tom, ako pero.Prvý krok, bublina pero. Odstráňte viečka a pero hriadeľ, a užívať zvyšok vo vode. Najlepšie je pridať horúcu vodu po namočení(Poznámka: teplota vody je najlepšie okolo 50 stupňov.).Vsakovanie dobu 30 minút alebo tak. Druhý krok, čistenie plniace pero. Tretím krokom je sušenie a inštalácie. Odporúča sa, aby sa to každé dva týždne, aby sa zabezpečilo, že prach a zvyšky sa odstránia Profesionálne Služby KONTROLA KVALITY: Každý pero je testované manuálne s vodou, pred zásielky. Package:Vzduch Mechúra Taška & Kraft Papier Mail taška(Majte krásne a zabránenie škôd) spätná Väzba: Vaša spokojnosť je naša snaha, takže ak tam je niečo, aby ste spokojný / á (vrátane našich produktov a služieb, alebo inú vec), prosím, dajte mi vedieť. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém. Ak budú spokojní s našimi tovary a služby, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek). To výrazne podporí nás, ktorí pracujeme každý deň. Ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: plniace pero jinhao x450, plniace pero jinhao, atramentové pero pilot, plniace pero, atrament, jinaho plniace pero, atramentové pero, hp dotykové pero, parker, dip sklo pero, bic plniace pero.


( 5 Hodnotenie )

Počet