Dámske vysoké podpätky,Stiletto stiletto podpätky s špicaté prsty a kovové gombíky,hostiny,svadby,dámske topánky na prácu,striebro

€30.63


Dať preč, nie predať

Do metra sa bude opäť preplnené, v uliciach bude rušný znova, raňajky obchody, v hutongs a neónové svetlá centra víno bude rovnaký ako obvykle.Myslíte, že láska a dúfam, že sa šíria rýchlejšie ako vírus, všetko prejde, všetko sa začne odznova. Vírus nemilosrdný, svet má lásku, vždy v tomto obchode objednávky zákazník, majiteľ obchodu by chceli dať na ochranné masky dve, hoci množstvo nie je veľa, ale stále dúfam, že sa môžete chrániť, spolu stretnúť na jar.

"Hej, drahá pani, budete potrebovať dobrý pár topánok spĺňať osoba, ktorú chcete vidieť dobrý život by mal byť plný očakávaní, prekvapenie a vďačnosť.Zdobiť každý deň ísť von elegantne, dať si iný úsmev. Žiadny človek starne, ktorá drží svoj názor na beauty.By Franz kafka"

veľkosť 3=34=nohy dĺžka 22 CM veľkosť 4=35 a=nohy dĺžka 22,5 CM veľkosť 5=36=nohy dĺžka 23 CM veľkosť 6=37=dĺžka nohy 23.5 CM veľkosť 7=38=nohy dĺžka 24 CM, veľkosť 8=39=nohy dĺžka 24,5 CM veľkosť 9=40=nohy dĺžka 25 CM veľkosť 10=41=dĺžka nohy 25.5 CM veľkosť 11=42=nohy, dĺžka 26 CM veľkosť 12=43=dĺžka nohy 26.5 CM

Model prezentácie

Skutočný obrázok

Vážení, ak nie je známe, prosím obráťte sa na nás, radi váš malý obchodník

Zásielky 1.Shippinp Metóda,Čína Príspevok Registrované Vzduchu Maii,epacket,DHL,EMS 2.Dlivery Čas.DHLusually trvá 3-5 pracovných dní(nie includig sviatok a víkend) b.EMS zvyčajne trvá 6-10 pracovných dní(mimo sviatkov a weeknd) c.epacket zvyčajne trvá 10 až 15 woring dní(mimo sviatkov a víkendu) d.Čína Príspevok Registrované Air Mail 1.7-15 pracovných dní do Ázie 2.10-30 pracovných dní na Západ Euro,Oceánia a Mid-Východ 3.30-45 pracovných dní na Juhu Amerith Americe Afrika Vrátenie a Vrátiť sa 1.lf existuje nejaký problém s objednávku,prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis prvý.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2.Všetky položky musia byť retuned v originai stave,v opačnom prípade budeme odmietnuť refundáciu. 3.Kupujúci je zodpovedný za všetky spálené v návrate procesu. Spätná väzba 1.lf ste spokojní s vašej objednávky ,prosím, nechajte nás všetkých 5 hviezd, vrátane ltem ako je Popísané vyššie.Komunikácia a Doprava Rýchlosť. 2.ak si myslíte, že sme mohli urobiť lepšie,prosím, kontaktujte náš Zákaznícky prvý.Sme vám satisfing odpoveď.

null

null

Štítky: kopyto podpätky transparentné, skutočné ženy päty, platforma obuvi ženy, mid podpätky čerpadlá, ploché topánky ženy, široký stiletto podpätky, muži stiletto topánky, svadobné topánky biela, päty ženy, ISD1820.


( 2 Hodnotenie )

Počet